Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kameralara bakarak motosikleti çalmaya çalıştı

Bu haberin fotoğrafı yok
Kameralara bakarak motosikleti çalmaya çalıştı

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesinde bir evin önündeki motosikleti çalmaya çalışan kimliği belirsiz zanlının 10 dakiklıka çabası sonuçsuz kaldı. Güvenlik kameralarının altında gerçekleşen hırsızlık girişiminde, zanlı rahat tavırlarıyla dikkat çekiyor

Bolvadin’de 10 Eylül Perşembe geçesi meydana gelen hırsızlık girişiminde, İlker D.’nin evinin önüne bıraktığı motosikletin yanına gece 03.20 sıralarında kimliği belirsiz bir kişi geldi. Motosikleti ittirerek 20 metre ilerideki özel bir kolejin önüne götüren hırsızlık zanlısı, okulun güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Okulun önündeki ışık altında motosikleti çalıştırmaya çalışan hırsızlık zanlısı, sık sık çevreyi kontrol etti.
Okulun güvenlik kameralarının da varlığının farkında olan hırsızlık zanlısının sık sık kameralara baktığı görüntülerde, zaman zaman motosikletin yanından uzaklaşarak 20 metre kadar yürüdüğü görülüyor. Birkaç saniye bekleyerek, çevreyi kontrol ettiği görülen zanlının elinde alet çantasıyla da geldiği görülüyor. Yaklaşık 10 dakika boyunca motosikleti çalıştırmaya çalışan zanlı en sonunda pes ederek motosikletin yanından ayrılıyor.
Hırsızlık girişimini ertesi gün öğle saatlerinde fark eden İlker D.’nin sosyal medyada paylaştığı güvenlik kamerası görüntüleri, motosiklet kullanımının yoğun olduğu Bolvadinliler tarafından büyük ilgi gördü. Hırsızlık zanlısının yakalanması için görüntüleri paylaşan Bolvadinliler, zanlının yakalanması için herkesin dikkatli olması yönünde uyarılarda bulundular.
Motosikletin ilk başta evin önünde işi olan bir komşu tarafından ileri alındığını düşündüğünü anlatan İlker D., motosikletin çalıştırma mekanizmasıyla oynandığını fark edince durumu polise bildirdiğini aktardı. İlker D., hırsızlık girişimini özel okulun güvenlik kameralarını izleyince öğrendiklerini ifade etti. (Kocatepe Haber Merkezi)