Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kamu Hizmetlerinde Kurumlar Arası İşbirliği Önemli”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, İŞKUR ve Aksa Doğal Gaz Şirketi çalışanlarıyla görüştü. Yağcı, “Kamu hizmetlerinin verimli bir şekilde sunulabilmesi için kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonun önemlidir.” dedi.

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, İŞKUR ile Aksa Doğal Gaz Şirketi çalışanlarını ziyaret etti. Yağcı, ziyaretleri sırasında yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Başkan Adayı Yağcı, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “İŞKUR ziyaretimizde işsizlik ve istihdama ilişkin konuları gündeme taşıdık.  Afyonkarahisar’da istihdam oranlarını yükseltmek adına atılacak adımlar hakkında görüşlerini paylaştık ve her bireyin daha iyi çalışma koşulları içinde olması gerektiğinin altını çizdi. İŞKUR İl Müdürü Ahmet Karakaya ve müdürlük personeline sıcak karşılamaları nedeniyle teşekkür ediyorum. AKSA Doğal Gaz Şirketi ziyaretimizde ise yerel yönetimlerin kentsel hizmetlerdeki hayati önemine değindik. Kamu hizmetlerinin verimli bir şekilde sunulabilmesi için kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonun önemine vurgu yaptık.”

“Kamu Hizmetlerinde Kurumlar Arası İşbirliği Önemli”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti