Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kanlıca Mahallesi muhtarını seçti

Kanlıca Mahalle Muhtarı seçiminin

Kanlıca Mahalle Muhtarı seçiminin galibi Serhat Tugan oldu. Tugan, “Sadece bize oy verenlerin değil, 7’den 70’e tüm Kanlıca Mahallesi sakinlerinin muhtarı, kulağı, sesi ve temsilcisi olacağız” dedi

Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali’nin koronavirüse yenik düşerek hayatını kaybetmesi sonucu 6 Haziran 2021 Pazar günü Kanlıca Mahallesi sakinleri sandığa giderek muhtarını seçti.

Kanlıca Mahalle Muhtarlığı seçimi için kendisiyle birlikte toplam 14 kişinin yarıştığı seçim sonucu 13 rakibini geride bırakan Tugan seçim sonuçlarının netleşmesinden sonra gazeteniz Kocatepe’ye konuştu.

“EN İYİ HİZMETİ VERMEK İÇİN GAYRET GÖSTERECEĞİM”

Muhtarlık seçim propaganda döneminde kendisini destekleyen herkese canı gönülden teşekkür ettiğini belirten Tugan şunları söyledi: “Çok kıymetli Kanlıca Mahallesi sakinlerine bizi bu hizmete layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum. Bu seçimin öncelikle mahallemize, şahsıma, aileme, şehrimize, ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz. Küresel salgın nedeniyle oy kullanmak için sandığa gelmeyen mahalle sakinlerimize rağmen aldığımız yüksek oy bizleri sevindirdi. Aldığımız yüksek oy inşallah yürüteceğimiz hizmetimizin daha başarılı olabilmesi için bize güç verdi, önemli bir ağırlık verdi.  En iyi hizmeti vermek için çıktığımız bu yolda aldığımız yüksek oyla Kanlıca Mahallemize en iyi hizmeti verebilmek için gayret göstereceğiz. Görev süremizin her dakikasını dolu dolu geçirmek için çalışacağız. Bu süreçte emek veren destek olan herkese bu vesile ile bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Sadece bize oy verenlerin değil, 7’den 70’e tüm Kanlıca Mahallesi sakinlerinin muhtarı, kulağı, sesi ve temsilcisi olacağız. Hep beraber mahallemizi daha güzel günlere götüreceğiz.”

>> Burcu AYDIN’ın Haberi