Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kanlıca Mahallesi TOKİ’de sorunların takipçisiyiz”

CHP İl Başkanı Av.

CHP İl Başkanı Av. Yusuf Onur Seçme, Kanlıca Mahallesi TOKİ konutlarında yaşanan sorunların bir an önce çözülerek vatandaşların mağduriyetlerinin derhal giderilmesini istedi. Seçme, “Her türlü sorunun takipçisi olacağımızı bildiriyoruz.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Yusuf Onur Seçme, merkezde bulunan Kanlıca Mahallesi TOKİ konutlarında yerinde yaptığı incelemeler ve görüşmelerde, yaşanan sorunları tespit ettiklerini açıkladı.

CHP İl Başkanı Av. Yusuf Onur Seçme, Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) kendi belirlediği yönetim döneminde, TOKİ sakinlerinden toplanan aidatların, TOKİ’nin belirlediği asansör firmasına fahiş fiyatlarla peşkeş çekildiğini öğrendiklerini bildirdi. Seçme, “Sitenin yönetimi geçtiğimiz ay TOKİ idaresi tarafından site sakinlerinin belirlediği yönetime devredilmiş. Asansör şirketi yeni yönetimden asansör bakımları için 42 bin dolar+KDV ücret istemiş. Yeni yönetim yaptığı saha araştırmasında bu rakamın piyasadan kat kat fazla rakam olduğunu öğrenmiş. Asansör şirketi, ‘Bizle çalışmazsanız asansörleri kapatıyoruz.’ demiş ve kapatıp gitmiş. Bunların yanı sıra toplanan aidatların peyzaj işlerinde yeterince kullanılmadığı, sitede çalışan görevlilerin ücretlerinin ödenmediği ortaya çıkmıştır. Bilindiği üzere TOKİ’lerde engelli, şehit gazi ve yakınları da oturmaktadır. Mağduriyetleri giderek artmaktadır. TOKİ konutlarının 4- 5 katlı olduğu göz önüne alındığında yaşlı ve engelli vatandaşlarımız evine girip çıkmakta zorlanmaktadır. TOKİ tarafından kurulan yönetimler apartman sakinlerinden topladığı parayı layıkiyle hizmette kullanmamaktadır. Site sakinleri tarafından oluşturulan yönetimlerin çalışmasını engellemek adına da çeşitli zorluklar çıkartılmaktadır. Bu sorunların bir an önce çözülerek vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin derhal giderilmesinin gerekliliğini dile getiriyoruz. Her türlü sorunun takipçisi olacağımızı bildiriyoruz.” dedi.

>> Mehmet ALADAĞ’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti