Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kapalı Sulama Sisteminde İndirim Geldi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, üreticilerin taleplerini Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya iletti. Kapalı sulama sistemi üzerinden metreküp bazında su kullanan üreticilere indirim geldi. Böylece tasarruf tedbirlerinin geri dönüşü üreticilere kazanç olarak yansıdı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, üreticilerin taleplerini Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya iletti.

Bu talepler sonrası Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren Sulama Birlikleri, Sulama Birliklerinden sorumlu DSİ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ekici ile bir toplantı yaptı. Toplantıda, metreküp bazında kapalı sulama sistemi kullanan üreticilere indirim müjdesi verildi. Kapalı sulama sistemi kullanarak metreküpüne 2 TL ödeyen üreticilerimiz bundan böyle 25 kuruş indirim ile 1.75 TL’den kullanacaklar.

“HAYIRLI OLSUN”

Konuya ilişkin bir açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av.Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, “AK Parti’nin çiftçimize ve üreticilerimize verdiği destekler elbette yadsınamaz ancak tasarruf tedbirlerinin olduğu ülke genelinde üreticilerimize, daha önce Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı ile yaptığımız görüşmelerde ilettiğimiz konulardan biri de kapalı sulama sistemi kullanarak metreküpüne 2 TL ödeyen üreticilerimiz için indirim konusuydu. Önceki gün ilimizdeki Sulama Birliklerinden sorumlu DSİ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ekici bununla ilgili bir toplantı yaparak su fiyatlarını metreküp başına 2 TL’den 25 kuruş indirim ile 1.75’e çekti. Tasarruf tedbirleri kapsamında kullanım dışı kalan bazı kalemlerin üreticilerimize ekonomik anlamda yansıması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Üreticilerimizin bütçesine katkı sağlayan bu indirimin hayırlı olmasını diliyoruz” dediler.