Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kapımız Herkese Açık Sayın Uluçay’ı Partimize Kahveye Bekliyorum”

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’ndan, AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın, “İYİ Parti teşkilatının kapısına kilit mi vuruldu?” sözlerine karşılık gecikmedi. Mısırlıoğlu, “Partimizin kapısı herkese her zaman açıktır. Sayın Uluçay’ı, partimize kahve içmeye davet ediyorum.” dedi

İYİ Parti İl Başkanı

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, eski mevkidaşı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın partisine göndermesine yanıt vererek yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi.

“SAYIN ULUÇAY’I PARTİMİZE KAHVE İÇEMEYE DAVET EDİYORUM”

AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın “İYİ Parti kapısına kilit mi vuruldu?” sorusunu yanıtlayan Başkan Mısırlıoğlu, “İYİ Parti olarak partimizin kapısı herkese açıktır. Vatandaşlarımız ve partililerimiz her zaman bizlere, partimize ziyarette bulunabilirler. Sayın Uluçay’ı da partimize kahve içmeye davet ediyorum.” dedi.

“MİLLETİN TERCİHİNİ KABUL ETMEK GEREKİYOR”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, 31 Mart yerel seçimlerinin sonuçlarına ilişkin değerlendirme yapan Başkan Mısırlıoğlu, “Çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, dünyada hiçbir çocuğun gözünden acıdan, yoksulluktan ve çaresizlikten bir damla gözyaşı akmasın diye Allah’ıma dua ediyorum ve tüm çocuklarımızın alınlarından öpüyorum. Yerel seçim sonuçlarına baktığımızda, neredeyse iktidarı temsil eden partinin kökleştiği belediyelerin hemen hemen tamamını muhalefet partileri kazanmıştır. Özellikle CHP bazı ilçelerde bile umulmadık başarılar elde etmiştir. İlçelerde yaşanan bu değişimleri, milletin iradesi ve tercihi olarak nitelendirip, bunu kabul etmek gereklidir.” ifadelerine yer verdi.

“AKIL TUTULMASI VAR, KÖR VE ŞAŞI BAKIYORSUNUZ”

AK Parti eski İl Başkanı ve 31 Mart yerel seçimlerinde Afyonkarahisar Başkan adayı Uluçay’ın, Başkan Köksal’ın icraatlarını eleştirirken, İYİ Parti teşkilatının kapısına kilit mi vuruldu sorusunu yanıtlayan Başkan Mısırlıoğlu, “Seçim sonuçları milletimizin iradesidir milletimizin tercihidir buna başımız üstüne diyoruz. Türkiye’de ve ilimizde de hiç kazanılamayacağı düşünülen ilçelerde bile muhalefet partiler özellikle CHP adayları yerel seçimi kazandı. Merkez ilçemizde yine CHP Belediye Başkan adayı Sayın Burcu Köksal seçimi kazandı. Sayın Uluçay, İYİ Parti’nin CHP’ye son yerel seçimlerde seçmenleri ile beraber teşkilatının da geçtiği yönünde bir ithamda bulunmuşsunuz. Bu bir akıl tutulmasıdır. 22 yıldır ülkeyi, 20 yıldır da Afyonkarahisar’ı kesintisiz ve aralıksız yönettiniz. Sizin partiniz tarafından yönetildi, sizin belediye başkanlarınız tarafından yönetildi. Görmezden geldiğiniz emeklimiz, esnafımız, işçimiz, dar gelirlimiz sizin baskıcı zulmünüzden kurtulmak için değişim istemiştir. Kör ve şaşı baktığınız için insanlarımızı anlayamadınız. Sizin umutsuzluğa ve çaresizliğe mahkûm ettiğiniz seçmenler bir değişim istedi. Afyonkarahisarlı hemşerilerimiz artık değişim istedi. Bakın değerli kardeşim iktidar gücünü eline geçiren herkes ben ne oldum gibi bir hareketle milletten aldığı gücü bir anda kendi gücü sanarak hareket ediyor. Biz sizin iktidarınızda bunları yaşadık, şu an en iyi sizi biz anlıyoruz.” dedi.

“KAST ETTİĞİNİZ BELEDİYE ÇALIŞANLARI SEÇİME 3 AY KALA SEÇİM RÜŞVETİYLE İŞE ALINANLARDIR”

“Bir diğer konu bizi belediyeden uzaklaştırılmış kişilerin ve emekçilerin durumuna sessiz kalmakla itham etmişsin Sayın Uluçay. Biz hiçbir zaman helal rızık peşinde çalışan hiçbir belediye personelinin veya kamu personelinin siyasi görüş ve düşüncesi yüzünden ekmeğiyle oynanmasından yana taraf değiliz.” diyen Başkan Mısırlıoğlu, şunları kaydetti: “Bu kastettiğiniz kişiler basından takip ettiğimiz şekilde sizin siyasi rüşvet olarak seçimlere 3 ay kala almış olduğunuz kişiler. Şayet siz göreve gelseydiniz eminim ki sizde aynı şeyi yapacaktınız. Şişirilen kadroların maaşlarını ödeyemeyecektiniz ve personel çıkartacaktınız. Bu makamın Afyonkarahisarlara hizmet eden bir makam olmasını istiyorum. Burada ayrımcılık yapmadan ihtiyaç durumuna göre ve insanların gerçekten o alınacak kadroya alınacak kadronun durumuna göre bilgi ve becerilerine kabiliyetlerine göre değerlendirip alınmaları daha doğru olur. Çünkü siyasi kayırmacılıkla alınan personel bence orada çok uzun vadede tutunamaz, işte iktidar değişikliği ile beraber de orada nasıl siyasi bir torpille geldiyse aynen siyasi bir şekilde de gönderilmiş olur.”

“LİYAKATLİ KİŞİLERİ ATAMAYA ÖZEN GÖSTERİN”

“Bu vesileyle Sayın Burcu Köksal hanımefendiye sesleniyorum. Lütfen yapmış olduğunuz değişikliklerde ve atamalarda liyakate dikkat edelim.” diyen Başkan Mısırlıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Elbette kendi kadronuzu oluşturmak zorundasınız. Kendinize göre bir ekip kurmak zorundasınız, bunların tamamında sizi destekliyorum. Ancak yapılan atamalar da atandıkları bölüme uygun işin ehli liyakatli kişiler atamaya özen gösterin. Başarı tesadüf değildir. Başarılı olmak istiyorsanız mutlaka çok sesli düşünün ve istişareyi elden bırakmayın. Kapınızı Afyonkarahisarlılara açın. İstişareler neticesinde şehrimize ve insanımıza yapılacak hizmetlerde daha doğruyu bulursunuz diye düşünüyor başarılar diliyorum. İnşallah çalışmalarınız hayırlı hizmetlere vesile olur. Afyonkarahisar’ın 18 ilçesinde ve 42 beldesinde göreve gelen hangi partili olursa olsun tüm belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum. Tüm il genel meclis üyelerimizi tebrik ediyorum, tüm belediye meclis üyelerimizi, seçilen muhtarlarımızı tebrik ediyor herkese başarılar diliyorum. Yerel seçimler bundan beş yıl sonra yapılacak. Beş yıl çok uzun bir zaman değil. Bunun kıymetini bilin, zamanı iyi değerlendirin ve insanımıza hizmeti esas alan çalışmalarla ön plana çıkın. Siyasi kavgalarla siyasi çekişmelerle itişip kapışmalarla ve ilimiz adına ve ilçelerimiz adına kutuplaşmaya meydan verecek siyasi çatışmalardan lütfen uzak durun. Bu şehir hepimizin bu ülke hepimizin, bu devlet hepimizindir. Hepimiz Türkiye Cumhuriyeti devleti vatandaşıyız. Hepimizin sevdası Afyonkarahisar.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti