• Haberler
  • Genel
  • Kar mücadelesinde hız kesilmiyor – Kocatepe Gazetesi

Kar mücadelesinde hız kesilmiyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi, kar temizleme çalışmalarına devam ediyor Afyonkarahisar Belediyesi ekipleri, ana arterlerde trafik akışı ve yaya yollarının olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarını sürdürüyor. Her kar yağışı öncesi hastaneler, mezarlıklar ve cami ulaşımları için ayrı bir ekip oluşturan Belediye, çalışmalarını dört koldan sürdürüyor.Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü ve Makina İkmal Birimi işbirliğinde yapılan [&hellip]

Kar mücadelesinde hız kesilmiyor

Afyonkarahisar Belediyesi, kar temizleme çalışmalarına devam ediyor

Afyonkarahisar Belediyesi ekipleri, ana arterlerde trafik akışı ve yaya yollarının olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarını sürdürüyor. Her kar yağışı öncesi hastaneler, mezarlıklar ve cami ulaşımları için ayrı bir ekip oluşturan Belediye, çalışmalarını dört koldan sürdürüyor.
Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü ve Makina İkmal Birimi işbirliğinde yapılan çalışmalarda yaklaşık 200 personel görev alıyor. Araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu cadde ve sokaklar da hummalı bir çalışma içerisine giren ekipler, vatandaşların rahat ve huzurlu bir kış dönemi geçirmesini amaçlıyor. Kar yağışı başladığı andan itibaren minibüs ve otobüs güzergahı olarak hiç bir yol kapanmazken, kar yağışı başlar başlamaz ana yolların tamamı solüsyonla kaplanıyor.
Kar yağışı öncesi ana cadde güzergâhlarına araç bırakılmaması için hoparlör, internet ve basın yoluyla yapılan uyarılara rağmen, yol kenarlarına bırakılan araçlar çalışmaları olumsuz etkiliyor.
Karla mücadele çalışmalarında, araç ve iş makinelerini adeta seferber eden Afyonkarahisar Belediyesi, 4 greyder, 10 kepçe, 3 yükleyici, 3 kar bıçak kamyonu, 1 adet tuzlama aracı, 3 tane solüsyon aracı ve 17 kamyonla çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme