Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kara Kuvvetleri, en büyük güvencemiz

Bu haberin fotoğrafı yok
Kara Kuvvetleri, en büyük güvencemiz

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Türk Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın 2221’nci kuruluş yıldönümünü kutladı

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın (KKK), kuruluş tarihinden bu yana ülke savunmasında ve vatanın bölünmez bütünlüğünün korunmasında üstlendiği tüm görevleri büyük başarıyla yerine getirdiğini kaydetti.
KKK, TSK’NIN AYRILMAZ PARÇASI
Dernek Başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı, KKK’nın ülke savunmasında ve vatanın bölünmez bütünlüğünün korunması uğrunda şehitler verip, üstün görev anlayışıyla Türk Milleti’nin gönlünde seçkin ve saygın bir yer edindiğini belirtti. Kumartaşlı; “Tarihi, büyük başarılar ve eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu olan Kara Kuvvetleri Komutanlığı, ülke savunmasında, birlik ve dirliğimizin korunmasında her zaman en büyük güvencemiz olmuştur. Mevcut yapısıyla milli birliğimizin ve vatanseverliğimizin çelikleşmiş ifadesini temsil eden Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ayrılmaz bir parçası olarak, yüce milletimizin gönlündeki yerini ebediyete kadar koruyacaktır. Her ne kadar son zamanlarda Türk Silahlı Kuvvetlerini yıpratıcı bazı girişimlerde bulunulmuş olsa da Türk Silahlı Kuvvetleri onurlu şerefli görevini iç ve dış tehditlere karşı her zaman ye-rine getirecektir.” dedi.
“GÖREV VERİLİRSE GÖZÜMÜ KIRPMAM”
“Bağrından kopmuş Şerefli Türk Gazisi olarak bünyesinde 5 yıl seve seve görev yaptığım bu kurum için görev verilirse tekrar ölüme hiç gözümü kırpmadan gideceğimi bildiririm.” diyen Malul Gazi İsmail Kumartaşlı sözlerine şöyle devam etti: “Tüm komutanlarımın ellerinden öper Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın kuruluş yıldönümünü bir kez daha kutlarım. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan küçücük kafalarından bölünme, ayrı bir devlet kurma gibi hayaller kuran dış güçlerin desteklediği eli kanlı bölücülere sesleniyorum; Akıttığınız kanda boğulacaksınız. Değil bir şehit, bin şehit versek de bu ülkenin bir çakıl taşını dahi alamayacaksınız. Tüm şehitle-rimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor, ailelerimize baş sağlığı diliyor, tüm Kara Kuvvetleri mensuplarının gününü kutlarım.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti