Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karabük Najran’ı 2-0’la rahat geçti

Bu haberin fotoğrafı yok
Karabük Najran'ı 2-0'la rahat geçti

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdüren PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor ile Suudi Arabistan Pro Lig takımlarından Najran hazırlık maçında karşılaştı. Karabükspor, maçtan 2-0 üstünlükle ayrıldı

Afyonkarahisar Atatürk Stadyumu’nda oynanan hazırlık karşılaşmasında PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Suudi Arabistan Pro Lig’inin iddialı takımlarından Najran karşısında rahat bir oyun sergiledi. Najran’ın sert oyununa rağmen maç boyunca üstünlüğünü kabul ettiren Kardemir Karabükspor, orta alandaki etkinliğini gösterdi.
43. dakikada Köksal’ın asistinde Alexe, kalecinin sağından topu ağlara bıraktı. 1-0
İlk yarıyı Karabükspor’ün tek gollü üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci yarıda yedek oyuncuları da deneyen teknik ekip, genç oyunculara ise hazırlık maçında şans vermedi.
48. dakikada kalecinin önde olduğunu fark eden Recep Aydın, aşırma bir vuruş ile takımını iki gollü üstünlüğe taşıdı. 2-0
Son dakikalarda etkinliğini arttıran Najran’ın 89. dakikada direkten dönen topu, gol ile sonuçlanmayınca karşılaşma Karabükspor’un 2-0 üstünlüğüyle tamamladı.
Kardemir Karabükspor’un Adriano, Onur Cenik, Rıza Efendioğlu, Elvis, Ergün Teber, Bekir Ozan Has, Köksal, Recep, Gökhan, Alexe ve Zenke ilk 11’ini oluştururken Najran Al Jadani Abdullah, Almoosa Rubayyi, Faisal Zamfi, Alyami Fawaz, Alamri Raed, Mandash Sultan, Alyami Mftah, Simbo David, Baha Abd Alrahman, Mohommed Abd Ulelahh ve Mamado sahaya ilk 11’i ile çıktı.
Maçı Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da izledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti