Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karagöz: Oturan boğa olmayacağız – Kocatepe Gazetesi

Karagöz: Oturan boğa olmayacağız – Kocatepe Gazetesi
Karagöz: Oturan boğa olmayacağız

Çay İlçesi’nde esnafın sıkıntılarını dinleyen MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz’e MHP Çay ilçe Başkanı Ali Sakcı, MHP Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Üyeleri; Mehmet Kocacan, Bekir Özerdem, Raşit Doğan ile partililer eşlik etti.
Belirli aralıklarla esnaf ziyaretlerinde bulunduklarını kaydeden Başkan Karagöz, “Bu kapsamda Çay Belediyemizi ziyaret ettikten sonra ilçe başkanımızla birlikte diğer ilçelerde yaptığımız gibi esnaf ziyareti yaptık. Her zaman söyledik oturan boğa olmayacağız diye. Milliyetçi Hareket Partisi’de seçimden seçime gelen değil, normal dönemde de halkımızın yanında olan dertlerini dinleyen bu dert sahiplerinin isimlerini alıp ve çözüm noktasına getirmek için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan bize kendi ilçeleriyle alakalı, kendi meslekleriyle alakalı veya gündemde bizim fark edemediğimiz konularla alakalı aldığımız bilgileri milletvekilimiz vasıtasıyla veya kendi il başkanlığımız vasıtasıyla çözüme ulaştırmaya çalışıyoruz. Biz seçimden seçime değil, her zaman vatandaşımızın yanındayız. Vatandaşımızın emrindeyiz. Tüm vatandaşlarımız için canımızı veriyorduk, bugün alın terimizi veriyoruz. İnşallah vatandaşlarımızın dertlerini çözmek adına ilçe ilçe gezmeye devam edeceğiz” dedi.
“KARAGÖZ, ÇAY İLÇESİNE HASSASİYET GÖSTERİYOR”
İl Başkanı Karagöz’ün Çay İlçesi’ne karşı hassasiyetini her zaman gösterdiğini dile getiren MHP Çay İlçe Başkanı Sakcı ise, “MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz’ün toplantımıza ilk katılımı değildir. Çay ilçemize karşı hassasiyetini her zaman göstermektedir. Malumunuz olmak üzere haftalık olan basın toplantısını bu sefer Çay’da gerçekleştirdi. Kendisine ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.