İmaret Camii’ndeki cenazelerle ilgili düzenleme kararının Belediye Meclisi Trafik Komisyonu’na değil, İl Trafik Komisyonu’na ait olduğu bildirildi
İmaret Camii’ndeki cenaze düzenlemesi ile ilgili gazetemizin dünkü sayısında yer alan haberde sehven bir hata meydana gelmiştir. İl Müftüsü Mustafa Kaya’nın beyanlarından oluşan haberde, İmaret Camii’ndeki cenaze törenlerinin başka camilerde yapılması için alınan tavsiye kararının Belediye Meclisi Trafik Komisyonu tarafından alındığı belirtilmiştir. Oysa alınan tavsiye kararı İl Trafik Komisyonu’na aittir. İl Trafik Komisyonu ile Belediye Meclisi Trafik Komisyonu ayrı ayrı kişilerden oluşan ayrı oluşumlardır. Yanlış anlamaya meydan vermemek için sehven meydana gelen bu hatayı düzeltir, özür dileriz. (Kocatepe)
ASAYİŞ
12 gün önceGÜNDEM
27 Haziran 2022SPOR
27 Haziran 2022GÜNDEM
27 Haziran 2022FUTBOL
27 Haziran 2022ŞAMPİYONLAR LİGİ
27 Haziran 2022GÜNDEM
27 Haziran 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.