Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karate il seçmeleri yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Karate il seçmeleri yapıldı

Avrupa Spor Haftası Karate etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar’da Türkiye Şampiyonası için karate il seçmeleri yapıldı. Türkiye Şampiyonası’na katılacak sporcular derece elde ederse dünya şampiyonasında boy gösterecek

Spora ve fiziksel aktiviteye teşvik etmek amacıyla Avrupa’nın 32 ülkesinde 100’e yakın kentte bu yıl ilk kez organize edilen Avrupa Spor Haftası Karate etkinlikleri ile gerçekleşti.
Avrupa Birliği tarafından Erasmus+ kapsamında 2015 yılında başlatılan proje ile her yıl Eylül ayının 2. haftasında “Avrupa Spor Haftası” olarak kutlanmasına karar verildi. Bu çerçevede; 2015 yılı Eylül ayının 2. haftasında Afyonkarahisar’da düzenlenen karate spor organizasyonu “Avrupa Spor Haftası” kapsamında gerçekleştirildi. Afyonkarahisar’da gerçekleşen kutlamalar çerçevesinde il seçmeleri yapıldı. İl seçmelerinde derece elde edenler Türkiye Şampiyonası katılacak. 17-19 Eylül’de Yalova’da yapılacak olan Ümitler, Gençler ve 21 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası katılacak olan sporcular Yalova’da derece elde etme şansını yakalarsa Dünya Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti