Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kariyer Günleri, gelenekselleşiyor – Kocatepe Gazetesi

Kariyer Günleri, gelenekselleşiyor – Kocatepe Gazetesi
Kariyer Günleri, gelenekselleşiyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Meslek Yüksekokulu’nun (MYO) geleneksel hale getirdiği “Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri”nin ikincisi, Dinar İYAŞ Salonunda başladı

“2. Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri”, Dinar Kaymakamı Avni Kula, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Dinar Cumhuriyet Başsavcısı Müslüm Arslan, Dinar Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Asil Aydın, AKÜ Dinar MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Balık ve ilçe protokol üyeleri ile AKÜ Dinar MYO öğretim elemanları ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Programın açılış konuşmalarını yapan Yrd. Doç. Dr. İbrahim Balık, “Kariyer ve Kişisel Gelişim Günlerinin bu yıl ikincisini düzenleyerek, bu etkinliğimizi geleneksel hale getirme noktasında kararlı olduğumuzu ortaya koyduk. Kariyer ve Kişisel Gelişim Günlerinde iki önemli hedef kitlemiz var. Bunlardan birincisi değeli öğrencilerimizdir. Onlara daha geniş bir vizyon ve bakış açısı kazandırmak istiyoruz. İş dünyasından ve akademik dünyadan değerli insanları öğrencilerle buluşturmak, onların gelişimine katkı sağlamak önceliklerimiz arasındadır. Bu çabalarımız, değerli öğrencilerimizi hayata hazırlama ve mezun olduktan sonra iş bulmada avantajlar sağlama noktasında ciddi katkı sağlayacaktır” dedi.
BU ETKİNLİK SÜRMELİ
Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, geçen yıl ilki düzenlenen Kariyer ve Kişisel Gelişim Günlerinin verimli ve faydalı olduğunu ifade ettiği konuşmasında bu etkinliğin sürekliliğinin sağlanması noktasında temennisini dile getirdi.
UZMANLAŞMA VE ÜRETİM ŞART
Dinar Kaymakamı Avni Kula, “Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri” gibi önemli bir etkinliği düzenledikleri için Dinar Meslek Yüksekokulu yönetimini, akademik personelini ve öğrencilerini tebrik ettiğini belirtti. Konuşmaların ardından başkanlığını Yrd. Doç. Dr. Balık’ın yaptığı ve secretcv.com sitesi Kurumsal İletişim Müdürü Çiğdem Tütüncüoğlu, AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş ve AKÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Selçuk Akçay’ın konuşmacı olarak katıldığı birinci oturum gerçekleştirildi. (Kocatepe)