Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karla mücadele ekiplerine “tatlı” ziyaret

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek karla mücadelede görev alan Belediye personeliyle biraraya gelerek tatlı ikramında bulundu

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, kentte kar mesaisini 7/24 sürdüren Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleriyle bir araya geldi.
Başkan Zeybek, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerini ziyaret ederek, fedakâr ve özverili bir şekilde saha çalışmalarını yürüten ekiplere teşekkürlerini sundu. Zeybek Başkan’ın bu sürpriz ziyaretine Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve birim müdürleri de eşlik etti. Şehrin dört bir tarafında 12 ay boyunca temizlik faaliyetlerini yürüten personellerin emek ve gayretlerinin her türlü takdirin üzerinde olduğunu ifade eden Başkan Mehmet Zeybek, soğuk hava şartları altında yüksek görev bilinciyle çalışan personelleri teker teker tebrik ederek tatlı ikramında bulundu.
“FEDAKÂR VE ÖZVERİLİ BİR EKİPLE ÇALIŞMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”
Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Zeybek; “Gece gündüz demeden iş başında olan ve mesai mefhumu gözetmeden canla başla çalışan Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğümüzdeki ekip arkadaşlarımızı bu zorlu görevlerinde biz de yalnız bırakmadık. Gecenin bu saatinde özveriyle çalışan personelimizi gönülden tebrik ederek, tatlı ikramında bulunduk. Şu anda Afyon’umuzda ana arterlerimiz tamamen açılmış durumdadır. Ara sokaklarımızda da planlama doğrultusunda çalışmalarımız devam etmektedir. Fedakâr ve özverili bir ekiple çalışmanın gururunu yaşıyoruz. Biz çok büyük, bir güçlü bir aileyiz, bu ailenin her bir ferdinin yeri gönlümüzde ayrıdır. Çünkü işimiz ve gücümüz hemşehrilerimize en güzel hizmetleri ulaştırmaktadır. Sizlerde bu anlamda üstünüze düşen görevi layıkıyla yerine getiriyorsunuz, Allah hepinizden razı olsun. Sizler bizim sahadaki temsilcilerimizsiniz, gayretinizi, çabanızı ve fedakârlığınızı takdirle karşılıyoruz. Sadece temizlik değil bütün ekiplerimizle birlikte şehrimize kaliteli ve güzel hizmetler ulaştırıyoruz, bütün personellerimizi en içten duygularımla tebrik ediyorum” diye konuştu.
>> Şeyda YEŞİLÇAY’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti