Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kasaplar Odası’nda Yörük güven tazeledi

Afyonkarahisar Kasaplar Odası Başkanı

Afyonkarahisar Kasaplar Odası Başkanı İbrahim Yörük seçim sonucu rakibine fark atarak güven tazeledi

 

Afyonkarahisar Kasaplar, Sucukçular ve Lokantacılar Esnaf Odası 2022 yılı olağan seçimli genel kurul toplantısı dün yapıldı. Seçim sonucu Oda’nın mevcut Başkanı İbrahim Yörük 344 üyenin oy kullandığı seçimde 311 geçerli oyu alarak güven tazeledi. Rakibi Şükrü Erçolak ve ekibi 32 oy alırken sandıktan 1 geçersiz oy çıktı. Seçimin ardından İbrahim Yörük ve ekibi sonucu davul zurna eşliğinde oynayarak kutladı.
GENEL KURUL TOPLANTISINA GENİŞ KATILIM
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra faaliyet, denetim kurulu raporlarıyla hesap bilançoları tek tek okunarak oylandı. Toplantıya; CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, CHP Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Taşer, Madeni Sanatkârlar Odası ve ESKKK Başkanı Mahmut Emin Birliktir, Bakkallar Odası Başkanı Cengiz Üstün, Bakkallar Odası Başkan Vekili Ahmet Özköse, Kahveciler Odası Başkanı Yusuf Selçuk Yıldırım, Berberler Odası Başkan Vekili Suat Uygur, Hazır Giyim Eşyası İmalat ve Satıcıları Odası Başkanı Hüseyin Karnıbüyük, Elektrikçiler Odası Başkanı Mehmet Karagöz, Dinar Sebzeciler Odası Başkanı Mustafa Gökçe katıldı. Toplantıda hizmetleri nedeniyle Mehmet Karagöz tarafından Kasaplar Odası Başkanı İbrahim Yörük’e ahilik sancağı verildi.
KÖKSAL: ESNAF BORCUNUN
FAİZİ SİLİNMELİ
Genel kurul toplantısında söz alan CHP Milletvekili Burcu Köksal, küresel salgın etkilerinin halen daha hissedildiğini bu süreçten en fazla etkilenen kesimin esnaflar olduğunu söyledi. Köksal, “Küresel salgın tedbirleri nedeniyle aylarca dükkânları kapalı kalan esnaflarımız yeterli destek alamadı. Birçok esnaf ve sanatkârımız ellerindeki mal varlıklarını tüketerek ayakta kalmaya çalıştı. Esnafımız halen daha maddi sıkıntılarla karşı karşıya kalmaktadır. Bu süreçte esnaflarımıza yapılması gerekenleri hep söylüyoruz. Beşli çetenin vergi borçları siliniyor. Birilerinin borçları faizleri siliniyor. Ama esnafa gelince böyle bir kolaylık sağlanmıyor. Bir kere eğer bu ülkede vergi borcunun faizi silinecekse bu esnaf olmalıdır. Borç anapara üzerinden bir yıl ertelenerek esnafın ödeyebileceği makul rakamlarla taksitlendirme yapılmalıdır.” dedi.
ERÇOBAN: DAHA İYİ HİZMET
ETMEK İÇİN ADAY OLDUK
Oda Başkan Adayı Şükrü Erçoban genel kurulda yaptığı konuşmada, mevcut Oda Başkanı İbrahim Yörük ve yönetim kurulu üyelerine yaptıkları hizmetler için teşekkür etti. Erçoban, “Bizler esnafımızın sıkıntılarını gidermek ve onlara daha iyi hizmet verebilmek için aday olduk. Resmi kurum ve kuruluşlarda esnafımızın sıkıntı ve sorunlarını daha iyi dile getirerek çözüme kavuşturmak için oda yönetimine aday olduk. Cenab-ı Allah esnafımız için hayırlısı neyse onu nasip etsin.” diye konuştu.
YÖRÜK: ODA OLARAK KENDİMİZLE YARIŞ HALİNDEYİZ
Oda Başkanı İbrahim Yörük yaptığı konuşmada, 2012 yılından itibaren görev süresi boyunca Oda’nın güçlenmesi ve gelişmesi için yoğun bir çalışma takvimi gerçekleştirdiklerini belirtti. Yörük, “Üç dönemdir başkanlığını yürüttüğümüz odamızın yeni dönemde gücümüze güç katan üyelerimiz için hazırladığımız projelerle birlikte odamız daha da büyüyüp güçlenecektir. Bizim en büyük gücümüz odamızın çok değerli üyeleridir. Biz gücümüzü onlardan alıyoruz. Oda olarak bizler başkalarıyla değil kendimizle yarış halindeyiz.” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından tamamlanan genel kurul toplantısı sonrası seçim yapıldı.
ERÇOBAN VE EKİBİNE S
ANDIKTAN 32 OY ÇIKTI
Seçime mavi renkli liste ile katılan Oda Başkan adayı Şükrü Erçoban’ın yönetim kurulu üye adaylıklarında; Süleyman Danabaş, Mustafa Bacak, Cihan Göksu, Halit Ediz, H. Hüseyin Erçoban, Sefa Çakal yer aldı. Denetim kurulu üye adaylıklarında ise; Kamil Atar, Zafer Özşap, Ali Bayrak seçime katıldı.
YÖRÜK VE EKİBİ
311 ÜYENİN OYUNU ALDI
Oda Başkanı İbrahim Yörük’ün Başkanlığı’ndaki sarı renkli listeye sandıktan 311 oy çıktı. Yönetim kurulu üyeliklerine; Lokman Özbek, Mehmet Arpacıoğlu, Hasan Lafçı, Mustafa Arsoy, Mustafa Kadem, Kadir Toros seçildi. Denetim kurulu üyeliklerine; Şükrü Babat, İhsan Gümüşdede, Muhammed Özkaya seçildi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti