Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaya Çilingiroğlu Hangi Takımı Tutuyor?

Eski Türk Milli Yüzme Takımı Kaptanı iş insanı Kaya Çilingiroğlu’nun hangi takımı tuttuyor?

Eski Türk Milli Yüzme

Tıp Fakültesi 5’nci sınıfa kadar yükseköğrenimini sürdüren ancak mezun olmayan iş insanı Kaya Çilingiroğlu, halen TRT Spor kanalında yorumculuk yapıyor.

TIBBİYEYİ 5. SINIFTA BIRAKTI

Tıp Fakültesini 5’nci sınıfta bıraktığı 1985-86’dan sonraki dört-beş yıl içinde balıkçılık, bar işletmeciliği, sigortacılık, emlakcılık ve borsa işleri yapan Kaya Çilingiroğlu, 2019 adlı radyonun ortaklarından olmuştu.

ÇİLİNGİROĞLU’NUN ANNE VE BABASI DOKTOR

Kaya Çilingiroğlu, beşinci sınıfta bıraktığı tıp fakültesine geri döneceği gündem oldu. Annesi ve babası doktor olan iş insanının, üniversite affından yararlanıp, müracaatta bulunduğu ortaya çıkınca konu hakkında açıklama yapmıştı. Kaya Çilingiroğlu, “Evet, müracaatta bulundum ama okuyup, okumayacağım belli değil.” açıklamasında bulunmuştu.

GALATASARAY YÜZME ŞUBESİ’NDE 8 YIL YÜZÜCÜLÜK YAPTI

Galatasaray Yüzme Şubesinde 8 yıl süreyle yüzücülük yapan Çilingiroğlu, ardından Türk Yüzme Millî Takımının kaptanlığı görevine kadar yükselmiştir. Ayrıca Çilingiroğlu’nun racquetball ve golf sporlarında da Türkiye şampiyonlukları bulunmaktadır. Çilingiroğlu, Beşiktaş taraftarı olup Beşiktaş JK kongre üyesidir.