Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kayahan ile Nilüfer, bu bayram barışmış olsalar…”

Bu haberin fotoğrafı yok
“Kayahan ile Nilüfer, bu bayram barışmış olsalar...”

Kurban Bayramı’nın son gününde Afyonkarahisar’daki termal oteller doldu taştı. Bir Termal Otel’de sahneye çıkan Nükhet Duru, yıllardır Nilüfer’den dinlemeye alışık olduğumuz ve Kayahan’a ait olan “Mor Menekşe” şarkısını söylerken, aralarında bir süredir sorun olan Nilüfer ve Kayahan’ın barışmalarını temenni etti

Kurban Bayramı’nda hem tatil yapmak hem de termal zenginliklerden faydalanmak için Afyonkarahisar’ı seçenler, bayramın 4’üncü gününde doyasıya eğlendiler. Termal otellerde sahneye çıkan Sıla, Nükhet Duru ile Linet canlı performansları kadar giydikleri kıyafetlerle de dikkat çekti.
Bİr Termal Otel’de sahneye çıkan Nükhet Duru, yıllardır seyircisine olan saygısını kaybetmediğini belirtti. Duru, Nilüfer ve Sezen Aksu ile son derece yakın arkadaşlar olduklarını hatırlatarak “Yol arkadaşlarımı da anmak istiyorum. Birincisi, güvercinim benim, Nilüfer. 3’ümüz buluşunca O’na ‘güvercin’ diyoruz. Sonra Sezenciğim, biliyorsunuz ‘Minik Serçe’ diyoruz. O da bana ‘tavus kuşum’ diyor” dedi.
Duru, programına Nilüfer’in seslendirdiği “Mor Menekşe” şarkısıyla devam etmeden önce şunları söyledi:
“Nilüfer’in şarkısıyla başlıyoruz. Keşke bu bayram barışmış olsalar da Nilüfer bu şarkıları, ilk O’ndan duyduğumuz gibi söyleyebilse. Hatırlatıyoruz Kayahan’a ama baba çok sert. Köşeleri var. Köşeleri var. Kıracağız inşallah.”
Şarkı arasında seyircilerin şarkıya daha kuvvetli katılmalarını rica eden Duru’nun “Bizlerin karşı koyamayacağı tek güç sizsiniz. Sizden daha kuvvetli bir talep gelmezse, Kayahan’ın kalbi yumuşamayabilir” demesi üzerine konser salonunun dolduranlar, şarkıyı daha güçlü bir şekilde söylediler.
Oruçoğlu Termal Otel’de sahne alan Sıla, albümlerindeki sevilen şarkıları söylerken hayranları da Sıla’nın çıktığı sahne önünde fotoğraf çektirdi.
Bir başkaTermal Otel’de ise Linet rüzgarı esti. Linet, geniş repertuarı ile sevenlerini coşturdu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti