Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kazada yaralanan Kübra yaşam mücadelesini kaybetti

Kazada yaralanan Kübra yaşam mücadelesini kaybetti

Jandarma kavşağında geçtiğimiz cumartesi günü meydana gelen kazada yaralanan Kübra Tuncer, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Cumartesi günü akşam saatlerinde İbrahim Gökcen (22) idaresindeki 35 AY 4214 plakalı otomobil, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü önünde Musab Tuncer yönetimindeki 03 ADJ 048 plakalı otomobile çarptı. Kazada, Musab Tuncer ve araçta yolcu olarak bulunan Kübra Tuncer ile 35 AY 4214 plakalı otomobilde bulunan Kübra Gökcen yaralandı.

Yaralılar Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Yaralılardan İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan Hikmet Tuncer’in kızı Kübra Tuncer verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Paşa Camisi’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından genç yaşta hayatını kaybeden Kübra’nın cenazesi defnedildi.

Cenaze Namazına Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Milli Eğitim camiasından çok sayıda müdür, öğretmen ve Tuncer ailesinin yakınları ile sevenleri katıldı. >> Burak AYDIN’ın Haberi