Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler Acıbadem’e gidiyor – Kocatepe Gazetesi

Keçiler Acıbadem’e gidiyor – Kocatepe Gazetesi
Keçiler Acıbadem’e gidiyor

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor yarın Acıbadem Üniversitesi’ne konuk olacak. Bu maçtan önce son antrenmanına yeni tesislerde çalışan Afyon Belediyespor’da hazırlıklar tamamlandı. Takımın son ter idmanını Acıbadem’in Spor Salonu’nda yapma isteğine ise Acıbadem’den onay geldi. Gece geç saatlerde yola çıkan Afyon Belediye sabah saatlerinde İstanbul’da ulaştı. Yola çıkmadan önce Afyonkarahisar’da Belediye’nin yeni tesislerinde çalışmasını tamamlayan Keçiler, Hadi Özdemir’in doğum gününü de kutlamayı ihmal etmedi. Ligin en önemli maçı olan Acıbadem Üniversitesi’ni mağlup etmek isteyen Keçiler bu maçı da alarak 3’te 3’le lige devam etmek istiyor.
MUSTAFA SHAKUR
SHAKUR ÇALIŞIYOR
Afyon Belediyespor’un oyuncusu Mustafa Shakur, takımla birlikte çıktığı her antrenman sonrasında en az bin basket atışı çalışması yapıyor. Yaz döneminde 4 aylık bir aranın ardından takım performansına yetişmek isteyen Mustafa Shakur yaptığı çalışma ile performansının üzerine koyarak lige ve Federasyon Kupası’nda mücadele eden takıma büyük katkılar sağlamak istiyor.
İBRAHİM’İN DURUMU MAÇ SAATİNDE BELLİ OLACAK
Afyon Belediyespor’da sakatlığı bulanan İbrahim Yıldırım’ın sakatlığının bulunduğu ve son oynanan Bursaspor Durmazlar maçında da forma giymediği görüldü. Yaklaşık 10 gündür Afyonkarahisar’da tedavi gören İbrahim dün Ankara’ya giderek tedavisine devam edecek. İbrahim’in durumundaki değişikliğe göre de Koç Mehmet Kabaran kadroda yer verip vermeyeceğine karar verecek.
ACIBADEM AFYON MAÇINI ALMAK İSTİYOR  
Lige yaptığı kötü başlangıç ile şaşkınlık yaratan Acıbadem Üniversitesi Basketbol takımı ligde bulanan 18 takımın en iyileri arasında olması gereken bir takım konumunda. Fakat ilk maçta Samsun Büyükşehir Belediye Anakent’e 88-77’lik skorla mağlup olan Acıbadem’de Koç’ta değişikliğe gidildi. Yeni koçuyla ikinci maçta da Bandırma Kırmızı’ya 70-62’lik skorla mağlup olan Acıbadem’in Afyon maçında patlama yaşaması taraftarlarının beklentisi. (Kocatepe Haber Merkezi)