Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler Antalya’ya boyun eğdi – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından
Keçiler Antalya’ya boyun eğdi

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Federasyon Kupası ilk maçında Bursaspor Durmazlar’ı 79-75 mağlup eden Afyon Belediye ikinci maçta Antalya temsilcisi Antalyaspor’a 76-59 mağlup oldu. Maça bir hayli kötü başlayan Keçiler ilk çeyrekte 8 sayı buldu. Rakip Antalyaspor’un savunmasını geçmekte zorlanan Keçiler maç boyu bu kötü performansını değiştiremedi. İlk çeyrekte Antalyaspor ise 27 sayı kaydetti.
İkinci çeyreğe 27-8 üstün başlayan Antalyaspor bu çeyrekte de hızını düşürmedi. Afyon Belediye ise ikinci çeyrekte 10 sayı daha bularak hanesindeki sayıyı 18’e çıkarmayı bildi. Antalyaspor ise 12 sayı buldu. İlk yarıyı 39-18 önde tamamlayan Antalyaspor soyunma odasına önde girdi.
İkinci yarıda Afyon Belediye hızını artırmak istedi fakat iyi konsantre olan Antalyaspor Afyon Belediye’ye bu şansı vermedi. Afyon Belediye’nin Antalyaspor savunmasını geçmekte zorlandığı üçüncü çeyrekte Antalya farkı artırdı. 20 sayı bulan Antalya’ya Afyon Belediye 17 sayı ile cevap verdi.
Son çeyreğe 59-35 üstün başlayan Antalyaspor bu çeyrekte de 17 sayı bularak farkı korumayı bildi. Afyon Belediye son çeyrekte 24 sayı buldu fakat öne geçemedi ve farkı azalttı.
Maçın sonunda 76-59 kazanan Antalyaspor oldu.
KEÇİLER ORMAN’I YAKTI
Kupa’nın üçüncü maçında OGM Ormanspor’la karşı karşıya gelen Afyon Belediyespor rakibini 77-67 mağlup etti. Maça hızlı başlayan Afyon Belediye ilk çeyrekte savunmada başarılı bir oyun çakırdı. Hücumda ise rakibine fazla yüklenmeyen Afyon Belediyespor ilk çeyrekte farkı korumayı da bildi. 23-10’luk skorla çeyreğin sonunda ikinci çeyreğe üstün başlayan Afyon oldu.
İkinci çeyrekte hızını artıran Ormanspor 19 sayı kaydetti. Afyon Belediye ise rakibinin hücumlarına engel olamadı. Açık oynayan Afyon Belediye bu çeyrekte 18 sayı kaydetti. Ormanspor ise farkı 1 sayı azaltmayı bildi. İlk yarının sonunda Afyon Belediye 41-29’luk skorla önde girdi.
Üçüncü çeyreğe hızlı başlayan yine Afyon Belediye oldu. Çeyrek boyu 23 sayı bulan Afyon Belediye rakibinin farkı kapatmasına engel olmak istedi. Ormanspor ise savunmada ve hücumda hata yaparak Afyon Belediye’nin farkı artırmasına engel olamadı. Ormanspor çeyrek boyunca 18 sayı buldu. Üçüncü çeyrek sonunda Afyon Belediye’nin 64-47 üstünlüğü ile tamamlandı. Son çeyreğe hızlı başlayan ekip Ormanspor oldu. Farkı 8 dakikada 64-74’e kadar getiren Ormanspor ilerleyen dakikalarda 75-67 ile farkı 8 sayıya indirdi. Bu çeyrekte hücumda ve savunmada başarılı olan Ormanspor son ana kadar oyundan düşmedi. Bu dakikadan sonra Afyon Belediye farkı 8 sayının altına düşürmedi ve ORmanspor’un eşitliği yakalamasına veya öne geçmesine engel oldu. Maçın sonunda 77-67 ile kazanan Afyon Belediye oldu.
Federasyon Kupası’nda mücadele eden Afyon Belediye kazandığı OGM Ormanspor maçından sonra 2 galibiyet ve 1 mağlubiyete ulaştı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti