Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler Bursa’yı ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Keçiler Bursa’yı ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi
Keçiler Bursa’yı ağırlayacak

Türkiye Basketbol Ligi Play-Off Grubu müsabakalarında bugün Afyon Belediyespor Basketbol takımı kendi sahasında Bursaspor Durmazlar’ı konuk edecek. Bursa’da seyircisiz oynanan ilk maçta Afyon Belediyespor rakibine 76-61’lik skorla mağlup olmuştu. Yine Bursaspor’un ev sahipliğinde gerçekleşen ikinci maçta da Afyon Belediyespor rakibini 60-64’lük skorla mağlup etmiş, durumu 1-1’e getirmişti.
MAÇ BUGÜN SAAT 19.00’DA
Afyon Belediyespor Basketbol takımının Bursaspor Durmazlar’ı ağırlayacağı bu önemli maç bugün saat 19.00’da Atatürk Spor Salonu’nda başlayacak. Afyon Belediyespor bu önemli maçı kazanırsa rakibini saf dışı ederek Spor toto Basketbol Ligi’ne terfi edecek Final Grubu’na terfi edecek.
BURSA’DAN SEYİRCİ GELECEK
Afyon Belediyespor’un Bursa’ya seyirci götürmesinin ardından Bursa’dan da seyirci gelecek. Afyon Belediyespor ilk maçta Bursaspor’un seyirci cezası nedeniyle Afyon seyircilerine karşı oynamıştı. İkinci maçta ise iki takım seyircileri arasında olaylar çıkmıştı. Afyonkarahisar’a salon kapasitesinin belirli bir yüzdesine göre Bursa’dan seyirci gelecek.
“BU MAÇA TAM DESTEK İSTİYORUZ”
Afyonkarahisarlılara seslenen Afyon Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Eyüp Selman Yavuz, “Bu maça Afyonkarahisar halkından tam destek bekliyoruz. Maçın önemini Afyonkarahisarlılar zaten biliyor. Onun için bu özverili çalışan basketbolcu kardeşlerimize tam destek bekliyoruz. Bu maçı almamız halinde turu geçeceğiz üst lige çıkmaya bir adım daha yaklaşmış olacağız” ifadesine yer verdi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi