Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler Düzce’de galip geldi – Kocatepe Gazetesi

Keçiler Düzce’de galip geldi – Kocatepe Gazetesi
Keçiler Düzce’de galip geldi

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor 32. haftada düşme potasından uzaklaşmak isteyen Düzce Belediyespor’a konuk oldu. Maçın başından sonuna kadar Afyon Belediyespor üstün bir performans sergiledi. İkinci çeyrekte Düzce Belediyespor’un 4 kez öne geçmesine rağmen Afyon Belediye tekrar üstünlüğü ele aldı ve maçı 60-70 kazandı.
İlk çeyreğe hızlı başlayan Afyon Belediye ilk çeyreğin sonuna kadar 19 sayı kaydetti. Afyon Belediyespor’un sert ve baskılı savunması karşısında çaresiz kalan Düzce Belediyespor ilk çeyrekte 9 sayı buldu.
İkinci çeyreğe Afyon Belediye 19-9 üstün başladı. Düzce Belediye 8-0’lık seri ile farkı kapatmaya çalıştı. Kalan 4 dakikaya 20-20 eşitlikle girilirken Düzce 4 kez öne geçmesine rağmen Afyon Belediye 37-33 ilk yarıyı önde tamamlayan ekip oldu.
Üçüncü çeyrekte fark aynı şekilde devam etti. İki ekipte aynı oranda sayı buldu. Afyon Belediye farkı artıramadı ve Düzce Belediye de farkı kapatamadı.
Son çeyreğe Afyon Belediye 52-47 üstün başladı. Son 5 dakikaya kadar Düzce Belediye farkı kapatarak öne geçme çabası içinde yaptığı hücumlarda başarılı oldu. Farkı 3 sayıya çeken Düzce Belediye son 2 dakikada farkı 1’e indirmeyi başardı. 61-60’lık skorla Afyon Belediye üstünlüğü korurken düzce sayı üretemedi ve Afyon Belediye 9 sayı daha bularak maçı 70-60 kazanmayı bildi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi