Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler en kötü üçüncü oldu

Türkiye Basketbol Ligi takımlarının
Keçiler en kötü üçüncü oldu

Türkiye Basketbol Ligi takımlarının yer aldığı Federasyon Kupası C Grubu’nda mücadele eden Afyon Belediyespor son maçta İstanbulspor Beylikdüzü’nü 77-75 yendi. Afyon Belediye bu maçla birlikte üçüncü galibiyetini alarak puanını 8’e yükseltti. A, B ve C Grubu’nda oynanan maçlar sonunda Afyon Belediye bir üst tur olan Federasyon Kupası Final Grubu’na terfi edemedi. A ve B grubunda mücadele eden ve 3. olan Akhisar Belediyespor ile Selçuklu Belediyesi oynadıkları maçlar sonunda ilk 8 takım arasına girmeyi başardı. Afyon Belediye ise oynadığı maçlardan sonra 3 grup arasında “en kötü üçüncü” oldu.
C Grubu son maçında İstanbulspor Beylikdüzü ile karşılaşan Afyon Belediye maça hızlı başladı. İlk çeyrekte rakibine fazla sayı atma imkanı veremeyen Afyon Belediye 21-15 ikinci çeyreğe üstün başladı.
İkinci çeyreğe hızını artırarak başlayan İstanbul oldu. Çeyreğin başında 23-23 eşitliğe kadar yükselen İstanbul, Afyon Belediye’nin 23-9’luk serisi ile devreyi 46-34 geride kapadı.
Üçüncü çeyrekte Afyon Belediye gerilemeye başladı. Hızını artıran İstanbul 22 sayı bulurken Afyon Belediye ise 17 sayı ile çeyreği tamamladı.
Son çeyreğe 63-56 önde başlayan Afyon Belediye, yine geride kalmaya devam etti. Maç sonuna 6 dakika kala İstanbul skoru 65-62’ye getirdi. 2 dakika kala farkı 1 sayıya indiren İstanbul 71-70’e maçı getirmeyi başardı. Bu sezon ilk kez maça çıkan Jamelle Hagins son bölümde bulduğu 5 sayı ile Afyon Belediye’yi ipten alan isim oldu. Hagins’in bulduğu sayılar sonrasında İstanbul 5 saniye farkı 2 sayıya çekti fakat başka skor üretemedi. Afyon Belediye ise son maçı 77-75 kazanmayı bildi.