Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler “en”lerde yer aldı

ING Basketbol Süper Ligi’nde

ING Basketbol Süper Ligi’nde 4. hafta geride kaldı ve istatistik liderleri tablosu da şekillendi. HDI Sigorta Afyon Belediyespor’un yabancı oyuncuları farklı alanlarda ilk 20 arasında kendine yer buldu

 

ING Basketbol Süper Lig’de 2021-2022 sezonunda ligde kıyasıya mücadeleler yaşanırken 4. hafta sonunda İstatistiklerde de oyuncular arasındaki yarış devam ediyor. Gaziantep‘in Amerikalı guardı Quentin Peterson 23.6 sayı ortalaması ile sayı krallığında zirvede yer alırken, yine Gaziantep forması giyen bir diğer Amerikalı oyuncu Ryan Luther ise 9.5 ribaunt ortalaması ile bu alanda zirvede yer aldı. Asist krallığında ise Fenerbahçe Beko‘nun guardı Pierria Henry 8.3 ortalaması ile liderlik koltuğunda oturuyor. Ligin en çok süre alan oyuncusu ise maç başına 38 dakika 08 saniye ile HDI Sigorta Afyon Belediyespor’un guardı Campbell oldu.
HDI Sigorta Afyon Belediyespor’un bu sezon kadrosunda yer alan 5 yabancı oyuncusunun geride kalan 4 hafta sonunda istatistiklere yansıyan rakamlarına bakıldığında ABD’li guardı Campbell ligde maç başına 38 dakika 08 Saniyelik istatistiğiyle zirvede yer alırken, Asist Krallığı yarışında 5. sırada, 3 sayı alanında ise maç başına 2.50 ortalama ile 13. sırada ve top kaybı alanında ise maç başına 3.50 ortalama ile 5. sırada yer aldı.
Bu sezon ligde sadece 2 maçta forma giyen Shannon Shorter ise sayı krallığı yarışında maç başına 18.50 sayı ortalamasıyla 6. sırada kendisine yer bulurken ligde 34 dakika 09 saniye ile en fazla süre alan 6. oyuncu durumunda. Shorter 17.50 verimlilik puanıyla da ligde 10. sırada bulunuyor.
Litvanyalı uzun Donatas Tarolis ise forma giydiği 4 maçta 4 blok yaparak maç başına 1 blok ortalaması ile 9. sırada kendisine yer bulan isim oldu. Sırp pivot Mıhajlo Andrıc’de bu sezon 4 maçta, maç başına aldığı 34 dakika 13 saniye ile ligin en fazla süre alan 5. oyuncu oldu. Top kaybı alanında 4 maç sonunda maç başına 2.50 top kaybı ortalamasına sahip olan Erıck Brukner ise 12. sırada kendisine yer buldu. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti