Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler Galatasaray’ı konuk edecek

Meksa Yatırım Afyon Belediyespor

Meksa Yatırım Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin 4. haftasında evinde Galatasaray Doğa Sigorta’yı konuk edecek. 19 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’te oynanacak olan maçta Keçilerin hedefi galibiyet

 

Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Meksa Yatırım Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin 4. haftasında evinde Galatasaray Doğa Sigorta’yı ağırlayacak. Maçta galibiyete ulaşmak isteyen Afyon Belediye, 1 mağlubiyeti bulanan Galatasaray’a 2. mağlubiyetini tattırmak istiyor. Afyon Belediye bu maçı kazanması halinde hanesine 2. galibiyetini yazdıracak. En son oynadığı Bahçeşehir Koleji maçını kazanarak Afyonkarahisar halkını umutlandıran Keçiler bu maçtan da galibiyet alması halinde seyirciyi inandırmış olacak. Zor günlerde kurulan takımın zamana ihtiyacı olduğunu her fırsatta dile getiren Koç Can Sevim’in söylediği gibi takım yavaş yavaş ayağa kalkıyor.
Meksa Yatırım Afyon Belediyespor’un Galatasaray’ı ağırlayacağı maç 19 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’te Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda oynanacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti