Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler rahat kazandı: 101-78 – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele
Keçiler rahat kazandı: 101-78

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor ligin 26. haftasında kendi sahasında Halk Enerji TED Ankara Kolejliler’i konuk etti. Maça hızlı başlayan Afyon Belediye ilk çeyrekte üstünlüğü ele alsa da Ankara ekibini oyundan düşüremedi. İlk çeyreği 32-24 önde tamamlayan Afyon Belediye ikinci çeyreğe de hızlı başladı. Sertliğin pek olmadığı maçın bu çeyreğinde Afyon Belediye 20 sayı kaydetti. Rakibinden ise 17 sayı ile cevap gelince Afyon Belediye ilk yarıyı 11 sayı fark ile önde tamamladı.
İkinci yarıya da 52-41’lik üstünlükle yine hızlı giren Afyon Belediye oldu. Bench’teki kalitenin yüksek olmasından dolayı oyunda kalmayı başaran Afyon Belediye rakibi karşısında üstünlüğü farkı açarak korudu. Bu çeyrekte Afyon Belediye 25 sayı buldu. Afyon Belediye karşısında yorulan Halk Enerji TED Ankara Kolejliler, bu çeyrekte 16 sayı kaydetti.
Son çeyreğe 77-57 önde başlayan Afyon Belediye, rotasyona giderek az süre alan oyuncularına görev verdi. Oyunun son bölümünde Afyon Belediye hızını düşürdü ve maçı 101-78 kazanmayı bildi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti