Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler yeni otobüsle ilk yolculuğa çıktı

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele
Keçiler yeni otobüsle ilk yolculuğa çıktı

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor bugün Muğla Ormanspor’la karşı karşıya gelecek. Bu maçtan önce takımın moral yemeğine ihtiyacı olduğu için Afyon Belediyespor’a Etraf Lokantası’nda moral yemeği verildi. Yemeğin ardından giydirmesi yapılan aracın önünde Basketbol takımının başarılı oyuncusu Hadi Özdemir tarafından kurban kesildi. Kesilen kurbanın ardından da dua edildi. Daha sonra Afyon Belediyesporlu yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular yeni otobüs önünde fotoğraf çektirdi.
Takımı uğurladıktan sonra basın mensuplarının sorularını Afyon Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Eyüp Selman Yavuz cevapladı. Muğla Ormanspor maçı hakkında sorulan soruya cevap veren Yavuz, “Bütün maçlarımız zorlu maçlar artık kolay maç yok. Şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz şu anda. Gördüğünüz gibi kulüp yöneticileri olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bir moral yemeği verilim dedik. Muğla Ormanspor maçına kazasız belasız gitsin gelsinler dedik inşallah kazanıp dönsünler diye. Buradan Muğla’ya uğurladık. Muğla’dan da galibiyetle döneceklerine inanıyoruz, inşallah kenetlendik Afyonkarahisar halkıyla birlikte şampiyonluk yolunda ilerleyeceğiz. Bazı sakatlıklarımız oluyor tabi ama biz şampiyon olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.  
“MİHA ANKARA’DA
TEDAVİ GÖRÜYOR”
Miha Zupan’ın durumu hakkında sorulan soruya cevap veren Yavuz, “Miha’nın ufak bir sakatlığı var. Şuanda Ankara’da tedavi görüyor. En yakın zamanda o da ileriki maçlara yetişecek. Önemli bir şeyi yok. Doktor raporuna bakılacak inşallah evimizde oynayacağımız Gelişim maçında saha olmasını ümit ediyoruz” ifadesine yer verdi.
“TUĞBERK 3 MAÇ CEZA ALDI”
Bursaspor maçında diskalifiye olan Tuğberk Gedikli’nin cezası hakkında bilgi veren Yavuz, “Tuğberk 3 maç ve 4 bin 500 lira para cezası aldı. İnşallah böyle olumsuz olaylarla bir daha karşılaşmayız. Afyon’da basketbol kültürü yerleşti, halkımız çok sağolsun seviyorlar, arkamızda, destekliyorlar. Halkımızla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapacağız” şeklinde konuştu.
“YERLİ TRANSFERİ
KAPANDI AMA YABANCI
DEVAM EDİYOR”
Federasyon Kupası ve Play-Off’lar için transfer yapılıp yapılmayacağı sorusuna cevap veren Yavuz, “Tabiî ki yabancı transfer her zaman açık, yerli transferi kapandı. Yabancı transferi için düşündüğümüz isimler var. Emre de bu maçta görev alacak ama sahaya çıkıp çıkmayacağına süre alıp almayacağına Koç karar verecek” diye konuştu.
Cezası bulanan Tuğberk ve sakat olan Miha Zupan maç kadrosuna alınmazken Emre Bayav’ın süre alıp almayacağı ise Afyon Belediyespor Koçu Mehmet Kabaran’ın inisiyatifine bırakıldığı belirtildi.  Muğla Ormanspor’a konuk olacak olan Afyon Belediyespor’un bugün Muğla Atatürk Spor Salonu’nda saat 17.00’de başlayacak. >> Ali Fuat GÜÇÜLER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti