Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçilerde yaprak dökümü sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele
Keçilerde yaprak dökümü sürüyor

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor Basketbol takımında yaprak dökümü devam ediyor. Genel Menajer Muhammed Doğan’la başlayan ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. Doğan’dan kısa süre Koç Mehmet Kabaran ve Yardımcısı Birol Özarslan takımdan ayrılmıştı.
Kabaran’ın yerine koç olarak Hasan Özmeriç getirilmiş, Özarslan’ın yerine ise Eray Bahardoğan gelmişti. Şimdi ise kondisyoner Gökhan Şengönül takımdan ayrıldığını sosyal medya aracılığı ile duyurdu. Afyon Belediyespor Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada Şengönül’ün yerine yeni bir kondisyoner arayışının sürdüğü belirtildi.
Şengönül sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
“4 Ağustos 2016 tarihinde göreve başladığım Afyon Belediyespor Kulübü ile bugün itibariyle yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Başta her zaman bana destek veren takım Koçu Mehmet Kabaran ve Yönetim Kurulu’na minnettarım. Bu şehre istediğini verememenin burukluğu ile bu güzel insanlara ve bu şehre veda ediyorum. Tekrar yollarımızın kesişmesi dileği ile AFYOK diyorum. İnancımız şuydu o sene bu sene çocuklar bizimle olmadı, siz bizim devamımızsınız ve bunu başaracak güce sahipsiniz, kalbim sizinle atıyor olacak.” >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi