Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçilerden bir galibiyet daha – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele
Keçilerden bir galibiyet daha

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor basketbol takımı, üçüncü haftada Balıkesir deplasmanında ligin yeni takımı Karesispor’a konuk oldu. Maçın ilk 5 dakikasında 14-0’lık seri ile başlayan Afyon Belediyespor maçı da 82-73’lük skor ile galip tamamlamasını bildi. Üç maçta iki galibiyet bulan Afyon Belediyespor basketbol takımı puanını 5’e çıkarınca ligin de 5. sırasına yükseldi.
Maça hızlı başlayan Afyon Belediye oldu. İlk 5 dakikada 14-0’lık seriyi yakalayan Afyon Belediye ilk çeyreğin ilk 5 dakikasında oldukça yüksek perfor- mansla ilk çeyreği 27-14 tamamladı. Bu çeyrekte Hagins ve Knight mücadeleye damga vuran isimler oldu.
İkinci çeyreğe hızlı başlayan Karesispor Kerem-Lawal-Smith ile skor üretip oyunun içinde kalsa da farkı kapatacak hamleyi yapamadı. İkinci çeyrekte yüklenen Karesispor 24 sayı bulsa da Afyon Belediye’nin bulduğu 22 sayı farkın kapanmasını engelledi. İlk yarı 51-36 önde tamamlayan Afyon Belediye’nin 2. çeyrekte aldığı yerli katkısı farkın kapanmasına engel oldu.
İkinci yarının ilk çeyreğinde iki ekipte eşit güçte performans sergiledi. Rakibinin 17 sayı bulduğu çeyrekte farkı koruyan Afyon Belediyespor rakibinin bulduğu 17 sayıya 17 sayı ile cevap verdi. Üçüncü çeyrek 68-53 önde tamamladı.
Son çeyrekte hızlı oyun çıkaran Karesispor elinden gelen gayreti gösterdi. 20 sayı üreten Karesispor’a Afyon Belediyespor 14 sayı ile cevap verdi. Maçın sonunda 9 sayı farkla kazanan Afyon Belediyespor oldu.