Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçilerden hakemlere tepki

HDI Sigorta Afyon Belediyespor

HDI Sigorta Afyon Belediyespor camiası Galatasaray’a mağlup olunan maçta hakemlerin
verdiği yanlı kararlara tepki yağdırıyor

 

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden HDI Sigorta Afyon Belediyespor ligin 27. haftasında Galatasaray’a konuk olmuştu. Maçta hakemlerin verdiği yanlı karar sonrasında Afyon Belediye’den 2 oyuncu saha dışında kalmıştı. Tanner Leıssner sakatlanarak tekrar oyuna dönemezken, Macura’ya da diskalifiye kararı verilmişti.
Maçın başında yaşanan bu olay sonrasında Galatasaray hakemlerle el ele 110-70 galibiyete uzanmıştı.
Karşılaşmanın ardından HDI Sigorta Afyon Belediyespor cephesinden de hakem kararına tepki vardı. Sosyal medyadaki bireysel hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Kulüp Başkanı Cömert Küce, “Sussam gönlüm razı değil, konuşsam tesiri yok. Biz işimizi yapmaya, her sene gelişmeye ve Anadolu’da basketbolu yaşatmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.
Karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa konuşan HDI Sigorta Afyon Belediyespor Koçu Can Sevim ise hakem kararlarının maçın gidişatını doğrudan etkilediğini söyleyerek, “Tek bir karar maçın tüm gidişatını değiştirdi. O andan sonra zaten dar rotasyonumuz iyice daralmış oldu. 2 yabancımızın birden oyun dışında kalmış olması bizim açımızdan maçı dönülmez bir noktaya zaten o anda getirdi. Yapabileceğimiz çok da bir şey yoktu. Zaten dar kadroyla oynuyoruz, 5 yabancı oyuncumuzdan 2 tanesi aynı anda saha dışında kaldıktan sonra zaten kazanmamızın pek mümkün olmadığını görmüş olduk bu maçta. Yapacak bir şey yok. Kalan maçlarımızda elimizden gelen mücadelemizi vermeye devam edeceğiz.” dedi. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi