Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kedicik Meselesi Nedir?

Yakın dönemde uzunca bir süre gündemde olan Adnan Oktar Örgütünde Örgüt Elebaşı Oktar’ın kötü muamele yaparak, zorla alı koyduğu genç ve güzel kadınlar “Kedicik” sıfatıyla anılıyordu. İşte, örgütün göbeğinde yer alan bir konu olan Kedicik meselesi hakkında merak edilenler.

Yakın dönemde uzunca bir

Adnan Oktar örgütünde yer alan kadınları konu alan “Kedicik” belgesi yayınlandı. Belgeselde örgüt içinde bulunan kadınların nasıl aşağılandıkları, sistematik bir işkence ile cinsel, ruhsal olarak sömürüldükleri anlatılıyor.

ADNAN OKTAR TARİKATI SUÇ ÖRGÜTÜ FAALİYETLERİNE NASIL BAŞLADI?

Pskiyatri Uzmanlarının “Paranoid Şizofren” şüphesiyle değerlendirdikleri ve “Paronoya” teşhisi konulan Adnan Oktar’ın 19 sayısına karşı takıntılı olduğu, muhafaza tedavisi için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde 8 ay süre ile takibi yapılarak, akıl hastalarından ayrı özel bir oda da tutulduğu bilinmektedir. Ancak, uzman doktorlar Adnan Oktar’ın, akıl sağlığının yerinde olduğu görüşünde birleşti. Aşırı kendini beğenmişlik, seçilmiş ve görevli olduğunu düşüncesine sahip olan Oktar’ın “Megalomanya” durumu olup, lüks ve pahalı giysileri, ayakkabıları tercih etmesi özellikleri arasındadır. Adnan Oktar’ın, Türkiye’de İslami eğitim veren okullarda yaklaşık 25 yıl önce “Harun Yahya” mahlasıyla evrim karşıtı filmleri izlenen siyasetten sosyeteye, sanat ve iş camiasına kadar güç ve nüfuz sahibi çok sayıda kişiyle iletişim ve etkileşimi oldu.

“KEDİCİKLERİN” ÇOĞU GENÇ, GÜZEL, VARLIKLI, SOSYETİK, KARİYERLİ

Genç, güzel, varlıklı, seksapaliteli, iyi eğitim ve kariyer sahibi olan, bazılarının sosyete olarak tanımlanan belli zümreye mensup kadınlar Örgüt Başı Adnan Oktar’ın “kedicikleri” olarak anılmaktadır. Adnan Oktar Suç Örgütü “Adnan Oktar Tarikatı” adı ve iddiasıyla yaklaşık 40 yıl boyunca faaliyetlerini sürdürdü. Adnan Oktar Taritakı ya da örgütüne uzun yıllar düşürülen kadınlar “turnike” diye tabir edilen yöntemle avlandı. Kadınları örgüte kazandırmak için genç, yakışıklı, ikna kabiliyeti olan karizmatik erkek örgüt üyeleri iş başındaydı. Örgüte giren kadınlar her türlü sömürü, aşağılama ve şiddetin odak noktasında yer aldılar. 11 yaşından 40 yaşına kadar aralarında çocuklarında olduğu yüzlerce kadın örgütün mağduru oldu.  Bilhassa 15-25 yaşındaki genç kızların varlıklı, yakışıklı iş insanı kimliğine bürünen genç erkekler tarafından evlilik vaadiyle kandırılıp sonrasında toplu tecavüzlere maruz kaldıkları mahkeme kayıtlarına da geçmiştir.