Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kimsesiz çocuklar, doğum günlerini kutladılar

Kimsesiz çocuklar, doğum günlerini kutladılar
Kimsesiz çocuklar, doğum günlerini kutladılar

Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Yetiştirme Yurtlarında kalan ve Haziran ayında doğan çocukların doğum günü kutlaması Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kent Ormanındaki Polis evinde kutlandı

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Afyonkarahisar Valisi eşi Bayan Esma Balkanlıoğlu, İl Emniyet Müdürü eşi Aslı Türkmenli, Vali Yardımcısı eşi Melek Corav ve kentin önde gelen iş adamlarının eşlerinin katıldığı doğum günü kutlamasında çocuklar gönüllerince eğlendiler.
Doğum günü partisinde, çocukların tüm kıyafet ve hediyelerini hayırsever işadamı Yusuf Özer’in eşi Yıldız Özer üstlenirken, partide çocuklara ve misafirlere yapılan ikramlar ise işadamı Salim Pancar’ın eşi Figen Pancar, işadamı Metin İplikçioğlu’nun eşi Şükran İplikçioğlu, işadım Şükrü Demirayak’ın eşi Özlem Demirayak tarafından karşılandı.
ÇEVİK KUVVET POLİSLERİ HEM
ÇALDILAR HEM SÖYLEDİLER
Bayan Esma Balkanlıoğlu’nun girişimleri ve kentin önde gelen işadamlarının eşlerinin katkılarıyla gerçekleştirilen doğum günü partisinde, Bayan Balkanlıoğlu çocuklarla teker teker ilgilendi. Küçük çocuklara kendi eliyle yemek yediren Bayan Balkanlıoğlu, Haziran ayında doğan tüm çocukların doğum günlerini kutlayarak, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir ömür dileğinde bulundu. Partide işadamı Yusuf Özer’in eşi Yıldız Özer ve kızı Tülay Özer’de çocukların eğlencelerine katılarak, onlarla birlikte dans ettiler. Partide Emniyet Müdürlüğüne bağlı çevik kuvvet polisleri de hem müzikleriyle hem de söyledikleri şarkılarla partiye renk kattılar. Polisler çocukların eğlencelerine katılarak, onlarla birlikte oyun havası oynayıp halay çektiler.
HEDİYELER UNUTULMADI
Doğum günü kutlamasında, hem doğum günü olan çocuklar hemde onların arkadaşları gönüllerince eğlenirlerken, parti de çocukların isimlerinin yazılı olduğu büyük pasta üstündeki mumlar doğum günü çocukları tarafından üflenerek söndürüldü. Doğum günü pastasını çocuklarla birlikte kesen Bayan Esma Balkanlıoğlu ve Bayan Yıldız Özer, yeni yaşına giren tüm çocuklara kendi eliyle pasta yedirdiler. Doğum günü çocuklarına hediyeleri, Bayan Esma Balkanlıoğlu ve işadamı eşleri, Yıldız Özer, Tülay Özer, Figen Pancar, Şükran İplikçioğlu, Özlem Demirayak ve Vali Yardımcısı eşi Melek Corav tarafından verildi.
ÇOCUKLARDA HEDİYE VERDİ
Pasta kesme merasiminin ardından Kız Yetiştirme Yurdu öğrencileri tarafından Bayan Esma Balkanlıoğlu, Bayan Figen Pancar ve Bayan Melek Corav’a, Figen Pancar tarafından alınıp yurda hediye edilen dikiş makinesinde yazılmış isim tablolar hediye edildi. Çocuklar ile yurt sorumluları ve bakıcı anneleri program süresince canlı müzik eşliğinde dans edip, gönüllerince eğlendiler. Doğum günü kutlamasında konuşan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu; “Haziran ayında doğan çocukların doğum gününü kutluyorum. Hepinize sağlıklı, başarılı ve mutlu bir ömür diliyorum. Sevgili çocuklarımızı ve bizleri yalnız bırakmayan, kutlamaya maddi ve manevi yönden büyük destek veren hayırsever iş adamlarımızın değerli eşlerine çok teşekkür ediyorum. Özellikle çocuklarımızın kıyafet ve hediyelerini alan Sayın Yıldız Özer’e çok teşekkür ediyorum. Diliyorum ki çocuklarımız tüm yaşamları boyunca şimdi oldukları gibi neşeli ve mutlu olsunlar, doğum günü olan bütün yavrularımızın yeni yaşlarını kutluyorum ve hepsini gözlerinden öpüyorum” dedi. (Kocatepe)