Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kırmızı grup zirvesinin kalan haftaları

TFF 2. Lig Kırmızı
Kırmızı grup zirvesinin kalan haftaları

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta zirve mücadelesinde yarışan AFJET Afyonspor, Menemen Belediyespor ve Hatayspor’un kalan 6 maçtan kaç puan çıkaracağı merak konusu. 61 puanlı AFJET Afyonspor’un 5 önemli maçı var. Jetler bu 6 maçın tümünden 3 puanla ayrılsa 18 puanla şampiyonluğu yakalayabilir. AFJET Afyonspor, sırasıyla Sancaktepe Belediyespor (D), Amed Sportif, Bucaspor (D), Kastamonu 1966, Keçiörengücü ve Hatayspor (D) ile karşı karşıya gelecek.
MENEMEN 1 ÖNEMLİ MAÇI VAR
Menemen Belediyespor’un ise 1 önemli maçı var. Bu hafta evinde ağırlayacağı Sivas Belediyespor’u mağlup etmesi halinde kalan maçlarında da rahatlıkla puan çıkarabilir. Menemen Belediyespor sırasıyla Sivas Belediyespor, Tuzlaspor (D), Bodrum Belediye Bodrumspor, Bucaspor (D), Etimesgut Belediyespor (D) ve Eyüpspor ile mücadele edecek.
HATAYSPOR’UN 2 ÖNEMLİ MAÇI VAR
Ligde kalan 6 maçta 2 önemli maçı olan Hatayspor, kayıpsız giderse şampiyonluğu ele alabilir. Hatayspor sırasıyla Kocaeli Birlikspor (D), Sarıyerspor, İnegölspor (D), Sancaktepe Belediyespor, Amed Sportif (D), AFJET Afyonspor maçlarına çıkacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti