Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kitap okuma yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda
Kitap okuma yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen ödül törenine, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Genç Memur-Sen Başkanı Eyüp Beyhan, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkanı Abdullah Çelik, AKÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Peker, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayları; Galip Şanlı, Ömer Taşkapılı ve Fatih Beder, Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Cem Kasapoğlu, okul müdürleri ve yarışmada dereceye giren öğrenciler katıldı.
İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkanı Abdullah Çelik, öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanabilmeleri ve hem milli, hem de manevi yönden kendilerini geliştirmeleri için ikinci kez bu yarışmayı düzenlediklerini söyledi.
Kitap okuma yarışmasının bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın da yarışmanın fikrini sunan Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şubesi’ne ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür etti. Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi ise Türkiye’nin 10 büyük ekonomi arasına girebilmesinin yolunun, bilgi teknolojisini üretecek gençlerin yetiştirilmesinden geçtiğini ifade etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti