Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kızıl da Milli Takımda

Muaythai minik bayanlar 32 kilogramda ringe çıkan Eylül Kızıl, Milli Takım seçmelerinde birinci olarak Dünya Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı

Muaythai minik bayanlar 32

Saruhan Şanlı ve Elmas Başoğlu’nun ardından Eylül Kızıl da Dünya Şampiyonası’na bilet aldı. Bu sonuçlar ile Afyonkarahisar’dan Şanlı Spor Kulübü sporcusu Saruhan Şanlı, Emirdağ Güçlü Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Elmas Başoğlu ve Diamond Fight Club sporcusu Eylül Kızıl olmak üzere 3 sporcu Muaythai Dünya Şampiyonası’na katılacak.

Antrenörlüğünü Musa Uysal’ın yaptığı Diamond Fight Club’ta çalışmalarına devam eden Eylül Kızıl bu yıl ilk kez katıldığı Türkiye Şampiyonası’nda üçüncülük elde ederek milli takım seçmelerine katılmaya hak kazanmıştı. Seçmelerde de tüm rakiplerini mağlup eden Eylül, milli takıma girmeyi başardı. Eylül’ün çalışmalarından memnun olduğunu söyleyen Antrenör Musa Uysal, “Sezon boyunca antrenmanlara aralıksız devam ettik. Bu çalışmaların karşılığında da milli takıma girmeyi başardık. Çalışmalara devam ettiği sürece daha iyi başarılar kazanacağına inanıyorum.” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu Muaythai Milli Takımı’na seçilen Afyonkarahisarlı sporcularla bir araya gelerek Antalya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonasında başarılar diledi.