Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kızıl Goncalar Cüneyd Hastalığı Nedir?

Kızıl Goncalar’da Mert Yazıcıoğlu’nun oynadığı Cüneyd’in karaterinin psikoojik hastalığı dizi izleyicileri tarafından merak edilerek araştırılmaya başlandı.

Kızıl Goncalar'da Mert Yazıcıoğlu'nun

Peki, Cüneyd karakterinin hastalığı nedir?

Kızıl Goncalar’da Mert Yazıcıoğlu’nun canlandırdığı ve hikâyesi herkes tarafından merak edilen Cüneyd’in hastalığı merak ediliyor. Kızıl Goncalar adlı dizi yayınlandığı ilk bölümden itibaren iddialı sahneleri ve diyaloglarıyla büyük ses getirerek, RTÜK tarafından sansüre uğratıldı. Derin bir hikâyesi olan Cüneyd karaterinin bir de bilinmeyen psikolojik bir hastalığı var. Bir anda “Ben, ben değilim” diyerek krize giren ve kendini bilmez hareketler yapan Cüneyd, başta dizide eşi olan Zeynep, olmak üzere herkesi korkutmuştu. Zaman zaman halüsinasyon gören Cüneyd’in gerçeklik algısı bozuluyor, ani öfke patlamaları yaşıyor, uykusuzluk ve konsantrasyon bozukluğu yaşıyor.

ÇEŞİTLİ SEÇENEKLER MEVCUT

Cüneyd’in hastalığıyla ilgili öngörülerde; Halüsinasyonlar, bozulmuş düşünce ve davranışlar ile sanrıları göz önüne alındığında ilk akla gelen Cüneyd’in şizofren hastası olabileceğidir. Son bölümde annesinin intiharını gördüğü öğrenilen Cüneyd’in durumu değerlendirmeye alındığında travma sonrası stres bozukluğu da olabilecek seçeneklerden biridir. Psikotik bir bozukluğunun olduğu net olan Cüneyd için bu iki teşhisten biri güçlü bir ihtimal gibi gözükse de, bipolar bozukluk, majör depresif bozukluk ya da anksiyete bozuklukları da ihtimaller arasında yerini alıyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti