Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kızıl Goncalar Hangi Tarikat?

İnternette en çok araştırılanlar arasında yer alan Kızıl Goncalar hangi tarikatı anlatıyor? Sorusu yer aldı. Peki, Kızıl Goncalar hangi tarikatı anlatıyor? Detayları Haberimizde…

İnternette en çok araştırılanlar

Dizide başrol olan Levent ve Meryem karakterlerinin farklı iki inanca sahip olmasından dolayı internette en çok araştırılanlar arasında tahrikâta inanılır mı?  Tahrikât kavramının ne demek? Sorusu yer aldı. Peki, Kızıl Goncalar hangi tarikatı anlatıyor?

KIZIL GONCALAR HANGİ TARİKATI ANLATIYOR?

NOW ekranlarında yayımlanan Kızıl goncalar adlı dizide birçok inanç ve fikir ayrılıkları bulunurken dizide birleştirici duygular barınmaktadır. Kızıl Goncalar adlı dizide söz edilen tahrikâtlar arasında Faniler Tarikatı yer alıyor. Faniler Tarikatında genel olarak dini düşüncelerden farklı olarak dünya da yaşanan maddi ve manevi konulara odaklanan bir tarikat türüdür. Günümüzde bahsedilen Faniler Tarikatı gerçekte hayatta olmayıp sadece dizi için yaratılmış bir tarikat türüdür. Kızıl goncalar adlı dizide verilmek istenen mesaj ise inanç sistemleri arasındaki uzlaşmayı sağlamak amaçlı olduğu biliniyor.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti