Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kızılay gönüllüleri günlerini Ayazini’de kutladı

Kızılay gönüllüleri günlerini Ayazini’de kutladı

Genç Kızılay Afyonkarahisar gönüllüleri 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nü Ayazini Metropolisi’nde kutladı

 

Genç Kızılay Afyonkarahisar yönetim kurulu üyeleri gönüllüleriyle Girişimci Genç Liderler Derneği üyeleri, Vali Gökmen Çiçek’le Ayazini Metropolisi’nde kahvaltı programında bir araya geldi. Etkinlikte; Vali Yardımcıları Dr. Mehmet Boztepe ve Mehmet Keklik, Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi ve SYDV Müdürü Yaman Şenol, Valilik İdari ve Denetim Müdürü Tuncay Eroğul yer aldı.
Etkinlik kapsamında Vali Yardımcısı Mehmet Boztepe’nin rehberliğinde Ayazini Metropolisi gezildi. Burada açıklama yapan Türk Kızılay Derneği Yönetim Kurulu Üyesi SYDV Müdürü Yaman Şenol şöyle konuştu: “Kızılay ve gönüllülük kavramı bütün olmuş durumdadır. Sosyal yardım, afet, kan hizmetleri ve diğer alanlarda Kızılay gönüllülerimiz 153 yıldır bu çınarın devam etmesini sağlamaktadır. Bu kapsam da Türk Kızılay Afyonkarahisar olarak tüm gönüllülerimizin 5 Aralık Dünya Gönüllüler Gününü kutlarım.”
Genç Kızılay Afyonkarahisar Başkanı Ali Özer, gönüllüğün toplumun her ferdinin içinde bulunan büyük bir erdem olduğunu ifade ederek, “Kızılay Derneği ve Genç Kızılay olarak her vatandaşımızın içinde bulunan potansiyeli sahaya yansıtma konusunda bir aracıyız. Bu konuda gönüllü faaliyetlerine katılan ve insanlığa hizmet eden tüm vatandaşlarımızın 5 Aralık Dünya Gönüllüler gününü kutlarım.” dedi.
>> Hayriye CANER’in Haberi