Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Klasik Citroen tutkunları Afyonkarahisar’ı renklendirdi

Bu haberin fotoğrafı yok
Klasik Citroen tutkunları Afyonkarahisar’ı renklendirdi

Merkezi Fransa’nın Normandiya kentinde bulunan, Raid en Turguie Norev 2012 turuna çıkan klasik Citroen sevenler klübü üyesi Fransızları, 70 klasik otomobil ile Türkiye’nin termal başkenti Afyonkarahisar’da 20. yıl kutlamaları çerçevesinde etkinliklerini sürdüren Oruçoğlu Thermal Resort ağırladı

Otomotiv dünyasının efsanevi modeli Citroen 2CV ile Avrupa’nın farklı ülkelerinde ralli düzenleyen Fransız NOREV ve Türkiye Tur Operatörü AISA Tourism & Travel yetkilileri liderliğinde önceki gün akşam saatlerinde Afyonkarahisar caddelerini renklendiren ve ardından Otele giriş yapan Citroen tutkunları Türk hamamlarında ve yüzme havuzlarında termal suyun keyfini çıkarıp SPA’da yorgunluklarını giderdiler.
Otel otoparkını adeta gökkuşağına çeviren klasik Citroen’ler, Yunanistan üzerinden 2 Mayıs 2012 tarihinde Edirne’nin İpsala sınır kapısından Türkiye’ye giriş yaptı. Yaklaşık 15 günlük bir Türkiye turu hedefleyen grup büyük çoğunluğu off-road olmak üzere yaklaşık 4000 km’lik bir rotayı konvoy şeklinde tamamlayacaklar.
Sabahın erken saatlerinde gayda ile yöresel seremonilerini yapan ve yeniden yollara çıkan, aralarında iş adamı, arkeolog, akademisyenlerin bulunduğu Fransız grup aynı zamanda çok yakın bir zamanda açılacak Zafer Havaalanı’nın da müjdesi ile Afyonkarahisar’dan ayrıldılar. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti