Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Klasik Müzik ve Caz Festivali online yapılacak

Klasik Müzik ve Caz Festivali online yapılacak

19’uncu Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali ve 20’inci Afyonkarahisar Caz Festivali’nin pandemi nedeniyle online yapılması için TV çekim çalışmaları başladı

 

19’uncu Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali ve 20’inci Afyonkarahisar Caz Festivali koronavirüs salgını nedeniyle online olarak yapılacak. Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile Afyonkarahisar Klasik Müzik ve Caz Derneği Başkan Yardımcısı Sinan Millik’in katıldığı toplantılarla, festivalin online yapılması kararlaştırıldı.
Festivalin Sanat Yönetmeni Hüseyin Başkadem, “19’uncu Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali ve 20’inci Afyonkarahisar Caz Festivalimizin TV çekimleri başladı. Bu yıl festivalleri koronavirüs nedeniyle Çek Sanatçılar ile internet üzerinden söyleşi ve keman dinletileri şeklinde devam ettirmeye çalışacağız. Türk sanatçılarımız ise NG Hotel de yapılacak TV çekimleri için dün çalışmalara başladı. Türk sanatçılarla yapılacak, konserler ise kısa sürede hazırlanarak sitemize yüklenecek. Okul söyleşilerine katılacak olan sanatçılar ise söyleşilerini online olarak sosyal medyadan ve afyonkarahisarklasikmuzikdernegi.org’dan gerçekleştirecek. Söyleşiler ise yakın zamanda ilan edilecek festival tarihinde izlenebilecek.” dedi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi