Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KOBİ’ler için ihracatta yeni bir yol: E-ihracat eğitimi düzenlendi

ATSO KOBİ Akademisi eğitim takvimi çerçevesinde Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında KOBİ’ler İçin İhracatta Yeni Bir Yol: E-İhracat eğitimi düzenlendi

ATSO KOBİ Akademisi eğitim

Eğitimin açış konuşmasını yapan ATSO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Sömer, “Malumunuz olduğu üzere teknolojinin ilerlemesi ile satın almak istediğimiz ürünlere kolayca ulaşıyor; ülkemizde üretilmeyen bir ürünü bile belirli bir vergi karşılığında yurtdışından getirtebiliyoruz.” dedi.

Sömer, konuşmasına şöyle devam etti:

“Dünyada olduğu gibi ülkemizde de işletmelerin çoğu küçük ve orta büyüklükteki işletme olarak faaliyetlerini sürdürüyor. KOBİ’lerimizin küresel kriz koşullarında, ürüne kolay ulaşma ve satma avantajından yararlanması büyük önem taşıyor. E-ihracat ile işletmelerimiz, daha önce hiç alışveriş yapmadığı ülkelere ürün satabilirken, tekil alıcılardan oluşan yeni bir pazar modelinin de meydana geldiğini görebiliyoruz. Bu düşüncelerle, eğitimimizin son derece yararlı olacağına inanıyor; Afyon Kocatepe Üniversitemiz’den gelen değerli akademisyen Tuğrul BayatHocamız’a da teşekkür ediyorum.”

Sömer’in ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi Dr. Öğretim Tuğrul Bayat, e-ihracat hakkında ayrıntılı bir sunum yaptı. Eğitim, Katılım Belgesi takdimi ile sona erdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti