Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Koç Holding Tat Gıda Açıklaması! Tat Gıda’nın Satışında Sona Gelindi

Koç Holding bünyesindeki 56 yıllık gıda devinin satışı için işlemler son aşamasına geldi

Koç Holding bünyesindeki 56


56 yıllık Tat Gıda’nın yeni sahibinin belirlenmesine az bir zaman kaldı. Koç Holding, satın alma tekliflerini değerlendirme aşamasına geçti. Çeşitli uluslararası kuruluşlar, Dardanel ve Yayla Agro satın alma için bağlayıcı teklifte bulundu.

Türkiye’nin köklü şirketlerinden Koç Holding’in sahibi olduğu Tat Gıda satılıyor. Koç Holding daha önce şirketin satışına ilişkin görevlendirmelerin yapıldığını duyurmuş ve satış işlemleri için ikinci faza geçildiğini belirtmişti.

Potansiyel alıcılar arasında Dardanel ve Yayla Agro bulunuyor. Her iki şirket de bağlayıcı tekliflerini Koç Holding’e bildirdi.

SATIŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANABİLİR

Koç Holding dün yaptığı açıklamada, çeşitli uluslararası ve yerel potansiyel alıcıların bağlayıcı olan tekliflerinin alındığını ve gelen tekliflerin koşullarının uygun görülmesi halinde pay alım ve satış sözleşmesinin imzalanma sürecine gideceği belirtildi.

KOÇ HOLDİNG’DEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE:

Bağlı ortaklıklarımızdan Tat Gıda Sanayi A.Ş. (“Tat Gıda”) paylarının satışı süreciyle ilgili olarak; 28.07.2023 tarihli özel durum açıklamamızda çeşitli uluslararası ve yerel potansiyel alıcılardan alınan bağlayıcı olmayan tekliflerin değerlendirilerek, gizlilik hükümlerine uymak kaydıyla uygun görülen adaylarla detay inceleme ve bağlayıcı teklif verme aşamalarının yer aldığı ikinci faza geçildiği kamuya duyurulmuştur.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti