Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocacan: Kentsel dönüşümden muhalefete ekmek çıkmaz

MHP İl Başkanı Mehmet

MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Cumhur İttifakı Milletvekillerinin Mısri Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm çalışmasının vatandaşın rızası ve lehine sonuçlanması için çabaladığını belirterek, konuya muhalefetin yaklaşımını eleştirdi. Kocacan, “Muhalefet partilerinin kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarına bakıyoruzki, şov peşindeler. Buradan size ekmek çıkmaz” dedi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, Mısri Mahallesi çevresinde planlanan Kentsel Dönüşüm Projesinde vatandaşların mağdur olmaması için gerekli mercilerle istişare yaptıklarını kaydetti.
“MAĞDURİYET OLMAMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Mehmet Kocacan, Mısri Mahalllesi çevresinde planlanan kentsel dönüşüm projesi için Cumhur İttifakı Milletvekillerinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile temas halinde olduklarını belirtti. Kocacan, “Mısri Mahallesi-İmaret Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’yle ilgili geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar Kentsel Dönüşüm Derneği yetkilileri ve mahalle muhtarları ile bir görüşme yaptık. Beş mahalleyi kapsayacak olan kentsel dönüşüm projesinde vatandaşların mağdur olmaması için elden gelen yapılacak. Geçtiğimiz günlerde Kentsel Dönüşüm Derneği yetkilileri ve mahalle muhtarları bizleri ziyaret ederek bir dosya sundular. Bizlerde kendilerine o bölge de yaşayan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli çalışmayı yapacağımızı ifade ettik. Dosyayı inceledikten sonra konuyu Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a ilettik. Cumhur İttifakının bir kanadı olarak vekilimiz Ankara’da, MHP İl Başkanlığı olarak bizde yerel de vatandaşlarımızın mağdur olmaması için bir çalışma içerisindeyiz.” dedi.
“VATANDAŞ RIZASI OLMADAN
ADIM ATILMAYACAK”
Kentsel Dönüşüm konusuyla ilgili olarak Belediye Başkanı Mehmet Zeybek AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ile istişare ettiklerini kaydeden Kocacan, “Cumhur İttifakı olarak kentsel dönüşüm alanlarında yaşayan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için elimizden gelen girişimleri yapacağız. Hatta Ankara’da Cumhur İttifakı Milletvekilleri Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek vatandaşlarımızın talep ve isteklerini ilettiler. Milletvekillerimiz istişare halindeler. Kentsel Dönüşüm ile ilgili yapılacak olan çalışmalarda vatandaşlarımızın rızası olmadan kesinlikle adım atılmayacaktır. MHP İl Başkanlığı olarak konunun takipçisi olacağız.” ifadelerini kullandı.
“AFYON’DA MUHALEFET
KARALAMA SİYASETİ YAPIYOR”
Muhalefet partilerinin vatandaşı düşünmediğini bu konuyla ilgili reklam peşinde olduklarını ileri süren Kocacan sözlerini şöyle sürdürdü: “Muhalefet partilerinin kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarına bakıyoruz ki, şov peşindeler. Prim elde etme derdindeler. Türkiye genelinde genel başkanlarının yaptığı karalama siyasetini ilimizde de devam ettiriyorlar. Buradan size ekmek çıkmaz. Afyon için elini taşına altına koymayıp, yapılan hizmetin önüne geçerek sözde sahip çıkıyoruz izlenimi verip kendi siyasi reklamlarını yapıyorlar. Bizde Cumhur İttifakı olarak bunların oyunlarını hep bozduk, bozmaya da devam edeceğiz.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti