Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocacan: MHP kilit parti – Kocatepe Gazetesi

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı
Kocacan: MHP kilit parti

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, seçim sonucu doğrultusunda duruma partisinin tek milletvekili çıkardığı şeklinde bakmadıklarını, Afyonkarahisar’ın 6 milletvekili kazandığını söyledi.
“AKP İTTİFAKTA BİZE OY YANSITMADI”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Mehmet Kocacan, 24 Haziran seçim sonuçlarıyla birlikte Türkiye Cumhuriyeti Devletine Başkanlık Sisteminin ve Afyonkarahisar için seçilen 6 milletvekilinin hayırlı olması dileyen Kocacan şunları söyledi: “Cumhur İttifakında milletvekili sayımız şu anda bir tane. Biz gerekli desteği alamadığımızı beyan ediyoruz. Çünkü bu Cumhur İttifakında biz daha önceden Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin, AKP Genel Başkanı aynı zamanda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hiç elimiz titremeden oyumuzu verdik. Yalnız ittifak dediğimiz oyda AKP maalesef bunu bize yansıtmadı. Bunu görüyoruz. Ancak burada kırılgan biz değiliz. Gün ola harman ola. Ancak 2023’e kadar Türkiye’nin bekası açısından biz bunun doğru olduğu kanaatindeyiz”
MHP 2023 VİZYONUNA YARDIM EDECEK
MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Afyonkarahisar olarak kazandıkları tek milletvekilliği olarak seçim sonucuna bakmadıklarını, ilin 6 tane milletvekili olduğunun altını çizdi. Kocacan sözlerine şöyle devam etti: “Elbetteki bizim ihtiyaçlarımız olduğunda milletvekillerimizden hangisi olursa olsun bize cevap verecekleri duygusu ve düşüncesindeyiz. Bu konuda da hiçbir şüphemiz olmaz. Bunu da böyle değerlendiriyorum. İnşallah Cumhur İttifakı milletin de tevazu göstermesiyle güzel bir ortam sağlanmıştır. Kırılmadan, yarılmadan, fay hattı oluşmadan halkımızın tevazusu ile Recep Tayyip Erdoğan bey Başkanlık Sistemi ile artık Türkiye’yi 2023 vizyonuna büyük projelerle birlikte hep beraber götüreceğimiz kanaatindeyim. Her ne kadar biz MHP olarak Afyon için bir milletvekili çıkarmışsak da 51 milletvekili ile biz parlamentoda yine kilit bir partiyiz. Çünkü milletvekilliğinde yüzde 50’nin altında kalmış AKP hükümeti HDP’den veya diğer partilerden oy alamayacak. Elbette ki bu oyu MHP’den ittifak yu olarak devam edecek. MHP 2023 vizyonuna yardım edecektir. Ancak devletin bekasında bir sıkıntı gördüğünde her zamanki gibi uyarılarımız devam edecektir.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi