Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Koçak: İsterim ki gençler Okan’da burslu okusun

Okan Üniversitesi yönetimince NG
Koçak: İsterim ki gençler Okan'da burslu okusun

Okan Üniversitesi yönetimince NG Güral Afyon Otel’de düzenlenen toplantıda lise son sınıf öğrencilerine üniversite bölümlerinin tanıtımı yapıldı. Okan Üniversitesi Kurumsal İletişim Tanıtım Müdürü Servet Gülsün Şirin tarafından “Sınavdır Geçer” isimli seminer verildi. Seminere yoğun katılım gözlendi.
HUKUK 2008’DE
 KURULDU
İstanbul’da Okan Vakfı tarafından kurulan Okan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kurucu Dekanı hemşehrimiz Prof. Dr. Mustafa Koçak, Kocatepe Gazetesi muhabirine tanıtım toplantısına yönelik bilgiler verirken gençlere önemli tavsiyelerde bulundu. Ülkenin geleceği olan gençlerin en iyi şekilde yetişmesi için çabaladıklarını belirten Koçak; “Okan Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde 2008 yılında kurucu dekan olarak göreve başladım. Fakültemizin ilk mezunlarını 2013 yılında verdik. Afyon’dan da avukatlık yapan mezunlarımız var. Onları sevgi ile yad ediyorum. Bizde dekanlık iki dönemdir fakat istisna olarak benim için üçüncü dönem uzatıldı. Dolayısıyla üçüncü dönemi devam ettiriyorum. Başarı düzeyimiz Türkiye’de ki tüm hukuk fakülteleri arasında sanal dava yarışmasında yazılı da Türkiye 2. sözlü bölümde ise 4. olduk. Başarı düzeyimiz gayet iyi. Öğrencilerimizin bir kısmı hakim bir kısmı savcı oldular” dedi.
GERÇEKÇİ TERCİHLER YAPILMALI
Prof. Dr. Mustafa Koçak, memleketi Afyonkarahisar’da üniversite sınavına girecek gençlere Okan Üniversitesi’nin tüm bölümlerini tanıtan güzel bir seminer programı düzenlediklerini söyledi.
Koçak şöyle konuştu: “Çocuklarımız hangi bölümü okumak istiyorlarsa o bölüm için en iyi eğitimi alacakları ve yaşayabilecekleri yerleri seçmeliler. Çocuklarımız gerçekçi tercihlerle almak istedikleri eğitimi en iyi şekilde almak için çaba göstermeliler. Bu noktada öğretim kadrosuna çok iyi baksınlar, gittikleri yerde tıpta 6 yıl diğer tercihlerde 4 yıla uzayan eğitim hayatlarını geçirecekleri ortama iyi baksınlar. Ben isterim ki gençlerimiz burslu olarak Okan Üniversitesine gelsinler. Bursun kriteri başarılı. Başarılı gençlerimize yüzde yüze kadar burs veriyoruz. Nitelikli, hayata hazırlayıcı üniversite eğitimini Okan Üniversitesi’nin tüm fakülte ve bölümlerinde almak mümkün.” >> Burcu AYDIN’ın haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti