Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Koçak: Mor Beyaz Sağlık Merkezi kuracağız

Koçak: Mor Beyaz Sağlık Merkezi kuracağız
Koçak: Mor Beyaz Sağlık Merkezi kuracağız

Mahalle buluşmalarına devam eden İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mahmut Koçak, Fatih Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kendisine iletilen istek ve taleplerini dinleyen Koçak,  “Biz bu millete sevdalıyız. Biz bu milletin içerisinden geldik. İmam bir babanın evladı olarak, onunla ne kadar gurur duysam az. Allah mekânını cennet etsin. Bize dosdoğru bir yol öğretti. Bize bu aziz millete hizmet etmeyi öğretti. Allah razı olsun. Size hizmet ettikçe Cenabı Allah yolumuzu açtı. Biz bu millete vefa borçluyuz, biz bu millete hizmet borçluyuz. Allah nasip ederse 31 Mart’ta sizlerin de desteğiyle belediye başkanlığı görevini devralarak yine sizlerin hizmetinde olacağım.” dedi.
“AFYONKARAHİSAR’I KÜÇÜK
 İSTANBUL YAPACAĞIZ”
Halkın dertlerini iyi bildiğini söyleyen Koçak, “Hasta olduğunda yardıma çağıran herkesin evine kadar giderek hizmet sunmayı şeref bilmişimdir her zaman. Benim için sizlerin dertlerine çare olabilmek şereflerin en yücesidir. 29 yıllık bilgimi, devlet tecrübemi ve çevremi Afyonkarahisar’ımızı ihya etmek için kullanacağım. Afyonkarahisar’ı küçük İstanbul yapacağız Allah’ın izniyle.” şeklinde konuştu.
“MAHALLELİ KÜLTÜRÜNÜ
YENİDEN OLUŞTURACAĞIZ”
Belediyeciliğin tecrübe işi olduğunu belirten Koçak, “Belediye Başkanı bürokrasiyi, meclisi, iş adamlarını ve bunların yanında en önemlisi halkını tanımalı ve onların ihtiyaçlarına uygun çözümleri üretebilmelidir. Her mahalleme içerisinde spor salonu, kütüphanesi olan çok amaçlı sosyal merkezler kuracağız. Kuracağımız merkezlerde mahalle halkının kına ve nişan törenlerini, asker uğurlamalarını yapabileceği birçok hizmet birimi bulunacak.  Mahalleli kültürünü yeniden oluşturacağız. Mahalle hizmet birimlerini bir alanda toplayacağız.” dedi.
“MOR BEYAZ SAĞLIK MERKEZİ KURACAĞIZ”
Sosyal güvencesi olmayan vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek olan Mor Beyaz Sağlık Merkezi projesini anlatan Koçak, “Halkımızın sağlığı birinci önceliğimiz olacak. İçerisinde Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Polikliniği, Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği, Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Fizik Tedavi Merkezi, Kanser Tarama Merkezi, Göz Polikliniği, Tıbbi Tahliller Laboratuvarı, Diyetisyenlik hizmetleri, Aile Danışma Merkezi, Psikolog, Evde Bakım ve Evde Sağlık Merkezi, Çağrı Merkezi, Halk Eczanesi, Koruyucu Hekimlik Uygulamaları, Engelliler Koordinasyon Merkezi ve hatta Ozon Tedavi Merkezi bulunacak. Belirli periyotlarla genel sağlık taramaları yapacağız. Belirli hastalıklarla ilgili bilinçlendirme çalışmaları yapacağız” diyerek Afyonkarahisar’ı sağlıklı insanların yaşadığı özenilen bir şehir haline dönüştüreceklerini ifade etti.
“KİMSEYE İMTİYAZ, AYRICALIK YOK”
Hiç kimseye ayrıcalık tanımayacaklarını belirten Koçak, “Biz geliyoruz adalet geliyor. Kimseye imtiyaz, ayrıcalık yok. Hangi partiye oy verirse versin herkes bizim kardeşimizdir. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, ayrıştırmayacağız. Herkes Belediye’den eşit hizmet alma hakkına sahiptir. Biz bu eşitliği ve adaleti sağlamak için çalışacağız”şeklinde konuştu. Koçak ayrıca 31 Mart’ın bu milletin siyasi tarihinin değiştiği gün olacağını ve kardeşlik, sevgi dönemi başlatacaklarını sözlerine ekledi.