Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Koçak Nereye Koşuyor?

Afyonkarahisar siyasetinin aktif ismi Dr. Mahmut Koçak’ın Afyonkarahisar’daki son ziyaretleri yine gündem oldu.

Afyonkarahisar siyasetinin aktif ismi

Koçak nereye koşuyor

Sağlık Bakanlığında yönetici iken Doğruyol Partisi’nden siyasete girdikten sonra siyasi hayatını bağımsız olarak sürdüren, daha sonra AK Parti’den Afyonkarahisar Milletvekili seçilen Dr. Mahmut Koçak milletvekilliği devam ederken AK Parti ile yollarını ayırmıştı.
Afyonkarahisar’ın siyasi gündeminden hiç düşmeyen isimlerden birisi olan Dr. Mahmut Koçak 2019 seçimlerinde Afyonkarahisar’dan bağımsız Belediye Başkan adayı olması beklenirken İYİ Parti’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olmuştu. Bir süre sonra İYİ Parti ile de bağlarını koparan Dr. Mahmut Koçak 2023 yılında yapılan milletvekilliği seçilerinde AK Parti’ye geri dönerek AK Parti’den Milletvekili aday adayı olmuştu.
Afyonspor’un kapanıp Afyonkarahisarspor’a dönüştüğü günlerde Afyonkarahisarspor’un Kulüp Başkanlığı’nı da üstlenen Koçak, spor kamuoyunda hem tartışmalar hem de başarılarla birlikte anılmıştı.
Milletvekili adaylığı sürecinde AK Parti’nin kurmayları ile tartışmalar yaşayan Koçak 2024 Belediye Başkanlığı seçimlerinde de AK Parti’nin olası Belediye Başkan adayları arasında yer almıştı. AK Parti’den ışık göremeyince bağımsız Belediye Başkan adaylığı yolunda ilerleyen Koçak, kısa süre Yeniden Refah Partisi ile flört etmiş, YRP ile rozet takma aşamasına gelmişken Belediye Başkan adaylığı düşünmediğini ilan etmişti.
Mahalli seçimleri geride bıraktığımız bu günlerde AK Parti’nin teşkilat yapısının yenilenmesi tartışılırken Dr. Mahmut Koçak’ın ismi de olası AK Parti İl Başkanları arasında anılmaya başlandı.
Koçak’ın ismi üzerinde bu tür tartışmalar yaşanırken Dr. Mahmut Koçak önce bir cenaze töreninde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ile kucaklaştı. Özkaya milletvekili adaylığı sürecinde “Koçak’ı partiye biz davet etmedik, kendisi geldi” diyerek adaylığına takoz koyan isim olarak tanınmıştı. Özkaya-Koçak kucaklaşması kamuoyunda bir çok tartışmayı beraberinde getirdi.
Bu kucaklaşmanın yankıları devam ederken Dr. Mahmut Koçak bu kez de Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı makamında ziyaret etti. Koçak’ın hareketli yapısı ve ardı ardına gerçekleştirdiği temas ve ziyaretler kamuoyu tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor.

Koçak Müsiad

koçak nereye koşuyor

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti