Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Koçak’tan Jetlere 5 bin lira bağış

Kanal 3 ekranlarında Rıfat
Koçak’tan Jetlere 5 bin lira bağış

Kanal 3 ekranlarında Rıfat Yağmur’un sunumunda konuk olarak AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel ile Afyon Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Çetinbaş’ın misafir olduğu Spor 3’e telefonla bağlanan 22.Dönem Afyonkarahisar Milletvekili ve Afyonkarahisarspor eski Başkanı Dr Mahmut Koçak, AFJET Afyonspor’a 5 bin TL bağışladığını açıkladı.
Bu arada Mehmet Zorluer isimli vatandaş da bir emeklilik maaşını bağışlayarak takdir topladı.
ÇORBADA TUZUMUZ BULUNSUN
22. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili ve aynı zamanda şu an Alternatif Politikalar Merkez Başkanı olan Dr Mahmut Koçak, Spor 3 programına bağlanarak yaptığı açıklamada, “Şu an programınızı büyük bir heyecanla izliyorum. Değerli Başkanlarıma buradan başarılarından dolayı kutlamak istiyorum. Kendilerine final karşılaşmalarında başarılar diliyorum, zaten ben de finalde tribünde olacağım. Bu takım ne Belediye’nin, ne bizim, bu takım Afyonkarahisar’ın takımıdır. Bu yüzden duvarda tuğlası, çorbada tuzumuz olsun diyorum ve 5 bin TL takımımıza katkıda bulunmak istiyorum” dedi.
BİZLER SULTAN DİVANİ’NİN TORUNLARIYIZ
Konuşmalarına devam eden Koçak, “ Bizler Sultan Divani’nin torunlarıyız. Sosyal medya hesaplarını yakından takip ediyorum. İki takım arasındaki atışmaları yakından görüyorum. Biz oraya savaşmaya gitmiyoruz ki, biz oraya centilmence 90 dakika final oynayıp bir üst lige çıkmak istiyoruz. İnşallah kazanan taraf biz oluruz. Bu yüzden İş adamları olarak herkesin takımlarımıza destek olmasını istiyoruz. Herkesin duvarda bir tuğlası, çorbada bir tuzu olsun isteriz. Biz sezonu 5 bin TL ile açalım” ifadelerine yer verdi.