Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kocatepe Gazetesi Afyon için çok önemli”

Kocatepe Gazetesi’ni kuruluşunun 55.

Kocatepe Gazetesi’ni kuruluşunun 55. yıl dönümü nedeniyle ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, yerel medyanın önemine dikkat çekerek, “Kocatepe Gazetesi Afyonkarahisar için çok önemli” dedi

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, Kocatepe Gazetesi’nin kuruluşunun 55. yıl dönümü nedeniyle gazetenin sahibi ve Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt’u ziyaret etti. Gazetenin 55. Kuruluş yıl dönümünü kutlayan Sezen yerel medyanın önemine dikkat çekti.
“YEREL MEDYA ÖNEMLİ”
“İnşallah hem gazete, hem de Basın Yayın Derneği olarak yeni nesillere örnek olursunuz.” diyen Sezen, “Bugün (dün) 30 Ağustos Zafer Bayramı. Atalarımız bu zaferi kazanıp Cumhuriyeti kurduklarında halkın ve demokrasinin sesi olan Anadolu basını bu görevine devam etti. Bu, dün de böyleydi, 15 Temmuz’da da böyle oldu. Yarın da böyle olacak. Bize göre yerel basının önemi ulusal basından daha çok önemli. Çünkü bir bölgenin ya da yörenin tanıtımı, sorunları ilk olarak yerel medyada haber yapılır. Haber burada önem kazanır ve daha sonra ulusal basına konu olur. Bu yüzden yerel medya çok önemli, Kocatepe Gazetesi çok önemlidir.” ifadelerini kullandı.
“BASIN CAMİASINA DESTEK VERİYORSUNUZ”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sezer Küçükkurt ise, “Bu sözleri sizlerden duymak bizler için gerçekten çok önemli. Basın camiasına her zaman destek veriyor ve yanımızda oluyorsunuz. Biz de bunlardan dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni bir gelenek başlattınız. Camiamızda kabul görüyor. Teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.