Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocatepe Spor Kompleksi Milli takımların da gözdesi

Kocatepe Spor Kompleksi Milli takımların da gözdesi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

 

Goalball sporunun Türkiye’deki ve Avrupa’daki başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Afyonkarahisar, takımlarınkamp yeri olarak da tercih edilen bir şehir haline geldi

 

Goalball sporunun Türkiye’deki ve Avrupa’daki başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Afyonkarahisar, büyük şampiyonalara ev sahipliği yapmasının ardından, ulusal ve uluslararası takımların kamp merkezi olarak da tercih edilmeye başlandı. 8-28 Ocak tarihleri arasında goalball erkek milli takımı kamp yapmak için Afyonkarahisar’a geldi. Antrenmanlarını Tınaztepe Spor Salonu’nda sürdüren milli takımda 7 sporcu 3 antrenör 1 fizyoterapist görev alıyor. Erkekler goalball milli takımı Ağustos ayında yapılacak olan olimpiyatlarda ve paralimpik yarışmalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye hazırlanıyor.
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Hasan Sayyıdan, ulusal ve uluslararası Goalball spor camiasında, şampiyonaların gözde mekanı haline gelen Afyonkarahisar’ın, kamp yeri olarak da tercih edilen bir şehre dönüştüğünü söyledi. Sayyıdan, Afyonkarahisar’da düzenlenecek şampiyonaların ve Afyonkarahisar’da kamp yapılmasının, kentin tanıtımına önemli katkı sağladığını ifade etti.
VALİ ÇİÇEK MİLLİ TAKIMI
ZİYARET ETTİ
Afyonkarahisar’da kampa giren Goalball Erkek Milli Takımını ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek antrenmanlarına devam eden Milli takıma Afyonkarahisar’ı tercih ettikleri için teşekkür ederek, başarılar diledi.
Başkan Sayyıdan ise Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’e sağladıkları imkanlardan dolayı teşekkür ederek hediye verdi. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi